Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ισχυρότερη από ποτέ η Οικολογική Δυτική Ελλάδα στο Περιφερειακό Συμβούλιο!

Ακούστε το άρθρο

Τελική δήλωση του επικεφαλής και των υποψηφίων της παράταξης

Ολοκληρώνοντας την προεκλογική μας εκστρατεία, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Κώστας Παπακωνσταντίνου και οι υποψήφιοι της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ απευθύνουμε στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, Αιτωλοακαρνάνες, Αχαιούς, Ηλείους μήνυμα αισιοδοξίας και μάχης.

Ένα ισχυρό μήνυμα για μια πραγματική ΣΤΡΟΦΗ της περιφερειακής πολιτικής προς τη βιωσιμότητα, την αλληλεγγύη, τη διαφύλαξη του πολύτιμου φυσικού μας περιβάλλοντος, τη διάσωση και αναβάθμιση των δημόσιων, κοινόχρηστων αγαθών.

Θα συνεχίσουμε, όπως κάναμε και στα προηγούμενα εννιά χρόνια, να είμαστε η παράταξη των Αρχών, των τεκμηριωμένων θέσεων και προτάσεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η παράταξη που σέβεται και στηρίζει τους δημοκρατικούς θεσμούς και το δημόσιο διάλογο με έμφαση στην αντικειμενική και επιστημονική τεκμηρίωση.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους θεμελιώδεις, σήμερα, στόχους όπως τη διάσωση των άλλων ζωντανών ειδών και των βιοτόπων τους, την καθαρή ενέργεια και την αντίθεση στην εξόρυξη υδρογονανθράκων, την βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία, τη βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων με έμφαση στην διαλογή στην πηγή, τις πράσινες πόλεις. Για τα δικαιώματα, τις ελευθερίες και το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού όλων, για την κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

Καλούμε με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας να στείλουν και πάλι την  πρωτοπόρα, τεκμηριωμένη και υπεύθυνη φωνή της πολιτικής οικολογίας, ισχυρότερη από κάθε άλλη φορά στο Περιφερειακό μας Συμβούλιο.

Όλα δείχνουν ότι βαδίζουμε προς μια μεγάλη πολιτική Νίκη!

Κώστας Παπακωνσταντίνου και οι υποψήφιοι της Οικολογικής Δυτικής Ελλάδας

Όλη η επικαιρότητα