«Είσαι πάλι Δήμαρχος» – Υπόσχεση για ΝΙΚΗ την πρώτη Κυριακή έδωσαν οι ετεροδημότες της Αθήνας στον Γ. Λυμπέρη

Είσαι πάλι Δήμαρχος!

Υπόσχεση για ΝΙΚΗ την πρώτη Κυριακή έδωσαν οι ετεροδημότες της Αθήνας.

Εκατοντάδες ετεροδημότες της Αθήνας γέμισαν χθες το απόγευμα ασφυκτικάτη σάλα και τα πατάρια του MOOD ATHENS, πλημμύρισαν τα πεζοδρόμια και έκλεισαν μέχρι και το δρόμο!

Ήταν μια μοναδική εκδήλωση, χωρίς προηγούμενο, γεμάτη ενθουσιασμό και παλμό, με στιγμές συγκίνησης από τη συνάντηση με παλιούς γνώριμους και φίλους.

Ο Γιάννης Λυμπέρης συνοδευόμενος από πολλά μέλη της παράταξης μίλησε σ’ ένα θερμό κι ενθουσιώδες ακροατήριο, που δε σταματούσε να χειροκροτεί.

«Μας συνδέουν κοινές μνήμες και κοινοί αγώνες. Μας συνδέει η αγάπη για τον τόπο μας και η λαχτάρα μας να τον κάνουμε καλύτερο.Οι άνθρωποι που δε ζουν μόνιμα στην Αμαλιάδα και την Πηνεία, θέλουν κι αυτοί να δουν το Δήμο μας να πηγαίνει μπροστά και να τους κάνει περήφανους και το δείχνουν με την ανιδιοτελή τους προσφορά, όπως ο Ανδρέας Παπαδάκος, από τον Καναδά, που έκανε πριν λίγες μέρες μια πρωτοφανή δωρεά στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, έναν σύγχρονο Αξονικό Τομογράφο».

Η εκδήλωση είχε πρωταγωνιστή τη νεολαία, που έδινε τον παλμό: «Είμαστε με τους νέους, είμαστε εδώ για τους νέους!Αφήνουμε στο παρελθόν τα χαμένα χρόνια και ξεκινάμε δουλειά.

Δεσμευόμαστε για την άμεση λειτουργία του Διυλιστηρίου, για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου, τη Σχολή Γεωπονίας τη Αμαλιάδας, για την τουριστική ανάπτυξη, τη στήριξη της Αγροτικής Οικονομίας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στα χωριά».

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο πρ. Αντιπρόεδρος της Βουλής και υποψ. Ευρωβουλευτής Αλέξης Μητρόπουλος, ο υποψ. Ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Τσούλιας και ο υποψ. Βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Σάκης Κότσιφας.

Όρθιοι χειροκρότησαν στο κλείσιμο της ανεπανάληπτης συγκέντρωσης το Γιάννη Λυμπέρη οι φίλοι από την Αθήνα, δίνοντας υπόσχεση για Νίκη από την πρώτη Κυριακή στις 26 Μαΐου!

Για πραγματική και χειροπιαστή #ανάπτυξη_ξανά!

Δείτε Φωτογραφίες