Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Και ο Ανδρέας Σκαρτσιάρης στο πλευρό του Κώστα Νικολούτσου

Ακούστε το άρθρο

Πολύτιμη εμπειρία!

Η Αυτοδιοίκηση, έχει γίνει το «δεύτερο σπίτι του» καθώς επί σειρά ετών την υπηρετεί στον β’ και τον α’ γύρο, έχοντας πλέον αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώση για τα κοινά του τόπου.

Ο Ανδρέας Σκαρτσιάρης τεχνολόγος εκπαιδευτικός, είναι σήμερα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου, θέση που κατέχει από το 2014 με επιτυχία αφού κατάφερε το «νοικοκύρεμα» και την ανασυγκρότηση των υπηρεσιών του τομέα ευθύνης του.

Την περίοδο 2011-2014 είχε εκλεγεί Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας και τα προηγούμενα 12 χρόνια (1995-2010) ήταν εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος.

Σημαντική ήταν παράλληλα η συνδικαλιστική του δράση αφού από το 1988 συμμετέχει ενεργά σε διάφορους συλλόγους και όργανα εκπαιδευτικών, ενώ το διάστημα 2000-2010 ήταν εκλεγμένο μέλος στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.

Αξιοσημείωτη είναι και η επαγγελματική του παρουσία στον ΟΑΕΔ αφού από το 2004 έως και 30/03/2009 ασκούσε καθήκοντα Περιφερειακού Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας και Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε. ΟΑΕΔ.

Από τον Ιούνιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2010 συμμετείχε ως τακτικό μέρλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.Ε. – ΟΑΕΔ.

Τέλος έχει κάνει μετεκπαίδευση με υποτροφία του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Γαλλία στην πόλη Ναντ στο κέντρο Τεχνικής και Παιδαγωγικής Τελειοποίησης (CPTA).

Όλη η επικαιρότητα