Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κεντρική Ομιλία Γ. Λέντζα στην Βάρδα: «Λαοθάλασσα νίκης από την πρώτη Κυριακή!»

Ακούστε το άρθρο

2.000 δημότες «πλημμύρισαν» τον κεντρικό δρόμο της Βάρδας

«Αυτό δεν είναι συγκέντρωση! Είναι λαοθάλασσα νίκης από την πρώτη Κυριακή!». Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία το βράδυ της Παρασκευής στη Βάρδα ο αυριανός Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας, απευθυνόμενος στους 2.000 δημότες που «πλημμύρισαν» τον κεντρικό δρόμο της πόλης!

Και πράγματι, αυτή η συγκέντρωση δεν είχε προηγούμενο! Οι πολίτες έδειξαν τον νέο Δήμαρχο! Το «ποτάμι» του κόσμου έδειξε πως είναι πλέον βέβαιη η νίκη από την πρώτη Κυριακή!

«Δεν περιμένουμε την 1η Σεπτεμβρίου! Η δουλειά της παράταξής μας ξεκινά από τη Δευτέρα, στις 27 του Μάη! Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα ακολουθήσει Νέα Πορεία!», τόνισε ο Γιάννης Λέντζας.

Αποφασισμένος να κάνει τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει υπέγραψε συμβόλαιο τιμής με τους δημότες, τονίζοντας: «Σήμερα, στέκομαι μπροστά σας και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, σας λέω: είμαι αποφασισμένος, μαζί με όλους εσάς, να αλλάξουμε αυτόν τον τόπο! Να κάνουμε βήματα μπροστά και να οικοδομήσουμε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, πρότυπο, σύγχρονο, ευρωπαϊκό, καινοτόμο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων μας!».

Ακολούθως, ανέλυσε το πρόγραμμα της Νέας Πορείας, ενώ δεν παρέλειψε ασκήσει κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή. Τα έργα δεν δρομολογούνται. Τα έργα γίνονται! Πέντε ολόκληρα χρόνια όλο δρομολογούν!», επεσήμανε.

«Αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος! Το χρωστάμε στον τόπο μας! Το χρωστάμε στα παιδιά μας! Όλοι μαζί για έναν Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!», κατέληξε ο Γιάννης Λέντζας καταχειροκροτούμενος και στη συνέχεια παρουσίασε της υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Νέας Πορείας»!

Η συγκέντρωση της 24ης Μαΐου είναι παρακαταθήκη για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται πλέον στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης!

Όλη η επικαιρότητα