Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: Απάντηση στον Έκπτωτο Δήμαρχο Ζαχάρως…

Ακούστε το άρθρο

Ο πανικόβλητος κος Χρονόπουλος, λόγω της αθρόας διαρροής ακόμα και πρωτοκλασάτων συνεργατών του, προσπαθεί να οξύνει το προεκλογικό κλίμα ενόψει της αναπότρεπτης ήττας του. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στο παραλήρημά του και στις ασυνάρτητες δηλώσεις του. Του συνιστούμε ψυχραιμία.

Το τελευταίο που μας ενδιαφέρει είναι αν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Άλλα είναι τα προβλήματα του τόπου και μάλιστα είναι τεράστια και ο ίδιος φέρει ακέραιη την ευθύνη.

Πάντως στις εκλογές του 2014 αυτός παραπλάνησε τον λαό υποστηρίζοντας ότι μπορεί να είναι Δήμαρχος. Αποδείχτηκε αυτός ψεύτης και όχι εμείς και δυστυχώς κράτησε όμηρο τον τόπο για μια ολόκληρη πενταετία. Μια πενταετία που χαρακτηρίζεται από ολέθρια οπισθοχώρηση οικονομική, πολιτιστική, κοινωνική και ηθική. Έτσι και τώρα με συκοφαντίες και ψέματα προσπαθεί να περισωθεί.

Στα προγράμματά μας, στη βούλησή μας για πρόοδο και συνολική αναβάθμιση της κοινωνίας, αντιπαραθέτει ύβρεις και συκοφαντίες. Ο άνθρωπος αυτά ξέρει αυτά μεταχειρίζεται. Αυτή είναι η αντίληψή του και το επίπεδο ευθύνης για τον τόπο μας.

Ο λαός του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας θέλει να απαλλαγεί και θα απαλλαγεί από τον επαγγελματία ψεύτη και κατ’ επάγγελμα κατάδικο, που κυκλοφορεί αδίστακτα ακόμη και με κλεμμένα αυτοκίνητα και πλαστές πινακίδες.

Η κοινωνία μας και ιδιαίτερα οι νέοι άνθρωποι και τα παιδιά μας δεν αντέχουν άλλο αυτή την ατιμωτική του συμπεριφορά που ο ίδιος αδυνατεί να κατανοήσει. Δεν θα του επιτρέψουμε να συνεχίσει να ντροπιάζει τον τόπο μας και τους έντιμους δημότες μας που αντίθετα από αυτόν μοχθούν για την επιβίωσή τους.

Ώς εδώ! Τα ψέματά του τελείωσαν…

Όλη η επικαιρότητα