Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: Με «σύμμαχο» την Κοινωνία προχωράμε και αλλάζουμε τα δεδομένα!

Ακούστε το άρθρο

Συμμετοχική λήψη αποφάσεων με στόχο το κοινό συμφέρον, ενίσχυση της διαφάνειας και υποστήριξη δράσεων που αφορούν σε αποτελεσματικές κοινωνικές δομές και την εξυπηρέτηση των πολιτών, είναι τα στοιχεία εκείνα με τα οποία οφείλει να πορεύεται ένας ανθρώπινος και αξιόπιστος Δήμος σε ένα πλαίσιο σύγχρονης και ουσιαστικής στο έργο της, Τοπικής Αυτοδιοίκησης!

Τα παραπάνω τόνισε χθες μιλώντας με τους συμπατριώτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως Κώστας Αλεξανδρόπουλος, μιλώντας για τους βασικούς άξονες λειτουργίας πάνω στους οποίους επιδιώκει να κινηθεί η παράταξή του όταν με τη λαϊκή εντολή, αναλάβει τις τύχες του Δήμου, δίνοντας διέξοδο από τα σημερινά προβλήματά του.

Έχοντας δώσει ήδη το στίγμα μιας ενωτικής πορείας, ο κ. Αλεξανδρόπουλος που βρίσκει μια εντυπωσιακή ανταπόκριση στο κάλεσμά του, ειδικά από τους νέους ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν και να δημιουργήσουν, μιλά για την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα φέρει τη Ζαχάρω και τη Φιγαλεία μας στην «πρώτη γραμμή» του ενδιαφέροντος, για το περιβάλλον, τον τουρισμό και την επιχειρηματικότητα.

Γνωρίζετε ήδη ότι και από τη θέση που βρισκόμαστε σήμερα δίνουμε «μάχες» για τον τόπο μας. Την ώρα που άλλοι αδρανούν αν και έχουν την ευθύνη να αντιδράσουν σε καταστρεπτικές αποφάσεις για τον τόπο, εμείς είμαστε ΕΔΩ! Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να ανατρέψουμε παρεμβάσεις που θα τις «πληρώσουμε» αργότερα εμείς και οι επόμενες γενιές μας.

Και είναι χαρακτηριστικό ότι η παράταξη του κ. Αλεξανδρόπουλου «κερδίζει την εμπιστοσύνη» και την συντριπτικά μεγάλη αποδοχή του κόσμου, γιατί ακριβώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα έδειξε σοβαρότητα και συνέπεια σε όλους τους χειρισμούς της.

Έτσι βαδίζει και τώρα στην προεκλογική περίοδο. Σταθερά και με στόχους που θέλουν τη Ζαχάρω «πρωταγωνίστρια». Στο επίκεντρο της επιχειρηματικής – οικονομικής ανάπτυξης στη Νότια Ηλεία, σημείο αναφοράς για τις ομορφιές της, την δυνατότητα των ανθρώπων της, την μέγιστη φιλοξενία των επισκεπτών της!

Όχι μια περιοχή μίζερη, που κάθε φορά καλείται να αντιμετωπίσει τα… ευτράπελα της απερχόμενης Δημ. Αρχής. Αλλά μια «ζωντανή» πόλη που θα πιστεύει στις δυνάμεις της, θα μας εκπλήσει ευχάριστα και θα απασχολεί τα τηλεοπτικά κανάλια και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μόνο για τις θετικές της πρωτοβουλίες.

 

 

Τώρα λοιπόν ΜΑΖΙ αλλάζουμε την προοπτική του Δήμου μας.

 

 

Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τα δεδομένα που μας πικραίνουν…

 

Η Ζαχάρω και η Φιγαλεία

με τη «ΝΕΔΑ» μπροστά

και την εντολή των δημοτών

ανασυγκροτούνται, δημιουργούν,

προτείνουν… πετυχαίνουν!

Όλη η επικαιρότητα