Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κώστας Αλεξανδρόπουλος: Θέλουμε «ζωντανά» χωριά με αισιόδοξους ανθρώπους!

Ακούστε το άρθρο

Οι Τοπικές μας Κοινότητες πρέπει να αποκτήσουν τη «ζωντάνια» και την δυναμική που τους αξίζει και προς αυτή την κατεύθυνση δεν διστάζουμε να στρέψουμε με τόλμη και συγκεκριμένες πρωτοβουλίες την προσπάθειά μας!

Η παραπάνω δήλωση, ανήκει στον υποψήφιο δήμαρχο Ζαχάρως Κώστα Αλεξανδρόπουλο που συνεχίζει την περιοδεία του και έρχεται σε επαφή με τους συμπατριώτες του σε κάθε γωνιά, και από χωριό σε χωριό στο Δήμο.

Ο ίδιος γίνεται δεκτός μέσα σε θερμή υποδοχή από τους κατοίκους και «κερδίζει» από την πρώτη στιγμή την εμπιστοσύνη τους, αφού βλέπουν έναν άνθρωπο να μιλά με πάθος και αγάπη για τον τόπο του, μεταδίδοντας σε όλους την δική του πίστη και αποφασιστικότητα στην συλλογική προσπάθεια ανάπτυξης και εξέλιξης για τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και όλες τις Κοινότητές μας!!

Ο Κώστας Αλεξανδρόπουλος και οι συνεργάτες του ακούνε με προσοχή τα ζητήματα που θέτουν οι κάτοικοι κάθε περιοχής και καταγράφουν καθετί που μπορεί να αντιμετωπισθεί άμεσα μετά τις εκλογές.

Έχει άλλωστε επισημανθεί – και αυτό είναι φανερό στις επισκέψεις τους – ότι υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα που δυσκολεύουν τη ζωή στις κοινότητες.

Και αυτά τα προβλήματα καμία Δημ. Αρχή δεν μπορεί να τα «κρύψει κάτω από το χαλί» όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Αντιθέτως οφείλει να τα αναδεικνύει, να συνεργάζεται με τους ανθρώπους που τα βιώνουν και να διεκδικεί μέχρι τέλους την επίλυσή τους.

Αυτό το στίγμα της προσοχής, της μεθοδικότητας και της δουλειάς που θα πρέπει να γίνει στον Δήμο δίνει ο κ. Αλεξανδρόπουλος και κάτω από αυτές τις οδηγίες και κατευθύνσεις κινείται η παράταξή του.

Όπως μάλιστα λέει, θέλουμε στα χωριά μας να βλέπουμε δυνατούς, αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους και όχι απογοητευμένους από την δίνη των σημερινών πολλαπλών προβλημάτων. Οφείλουμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτό το κλίμα να το ανατρέψουμε.

Όλη η επικαιρότητα