Κώστας Νικολούτσος: Με ανατρεπτικό πρόγραμμα σε σύγχρονο-ευέλικτο Δήμο!

Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή το ραντεβού με τους πολίτες και το έναυσμα της μεγάλης προεκλογικής πορείας.

Σαββάτο βράδυ στις 8:30 και στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, σε μια τεραστίων διαστάσεων αίθουσα του συγκεκριμένου Πολυχώρου ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Κώστας Νικολούτσος δίνει το ραντεβού με τους πολίτες για να παρουσιάσει το σύγχρονο και αρκετά ανατρεπτικό πρόγραμμα του για την ηλειακή πρωτεύουσα του Νομού.

Θα τον πλαισιώνουν οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού του, πρόσωπα νέα αλλά και έμπειρα, που διαγράφουν τη δική τους ξεχωριστή και δυναμική πορεία στον Πύργο και τα οποία ενώνονται και είναι έτοιμα να δώσουν τη «μάχη» των επόμενων χρόνων στο Δήμο, κάτω από την καθοδήγηση του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί Μπροστά».

Ο Κώστας Νικολούτσος, οραματιστής αλλά παράλληλα και τεχνοκράτης για τον τόπο του, κινείται σε ρεαλιστικούς τόνους, αλλά οι προτεινόμενες παρεμβάσεις του δίνουν ήδη το στίγμα μιας διαφορετικής και πολύ πιο μπροστά από την εποχή μας αντίληψης και νοοτροπίας.

Είναι κάτι που διεφάνη ξεκάθαρα όταν πριν λίγες μέρες αναφερόταν στις βασικές αρχές και κατευθύνσεις του Συνδυασμού του. Και σίγουρα θα επιβεβαιωθεί και με την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματός του.

Πρόγραμμα που περιλαμβάνει τους πιο νευραλγικούς τομείς δράσης και καθοριστικής σημασίας για την πόλη και τις κοινότητές της, χωρίς βεβαίως να απουσιάζουν οι θέσεις και λύσεις για τα απλά, όμως πολύ σημαντικά για τη ζωή των δημοτών θέματα της καθημερινότητάς μας.

Ο Κώστας Νικολούτσος καλεί τους συνδημότες του να τιμήσουν με την παρουσία τους τη συγκέντρωση του Σαββάτου. Μιας συγκέντρωσης που θα είναι πέραν των άλλων, το έναυσμα μιας μεγάλης προεκλογικής πορείας που θα σηματοδοτήσει από τώρα και χωρίς αμφισβήτηση την εκλογική νίκη!