Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Κυριακή (Κούλα) Παναγιωτοπούλου: Συστρατεύομαι με τον οραματιστή Γιάννη Λυμπέρη για ανάπτυξη ξανά!

Ακούστε το άρθρο

Αποφάσισα να κατέλθω ως υποψήφια στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Ήλιδας, έχοντας ως βασική μου μέριμνα τον τόπο μας και τον άνθρωπο, γιατί η ενασχόληση με τα κοινά θεωρώ πως είναι πρωτίστως ανιδιοτελής προσφορά.

Ο δήμος Ήλιδας πρέπει να βρει και πάλι το βηματισμό του, πρέπει να πορευτεί και πάλι στον δρόμο της ανάπτυξης. Χρειάζεται να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας για να δημιουργήσουμε τον τόπο που μας αξίζει, τον τόπο που θα μας κάνει περήφανους που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε εδώ.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι αυτά που λέω τα εννοώ, ξέρουν καλά ότι εργάζομαι σκληρά, ξέρουν καλά ότι βάζω όλη μου την αγάπη σε ό,τι καταπιάνομαι.

Σε όλη την διαδρομή μου έχει καταγραφεί η έμπρακτη δράση μου και θεωρώ ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθώ και να δραστηριοποιηθώ πιο δυναμικά στα δρώμενα του τόπου μας και ειδικά στον πολιτιστικό τομέα.

Γιατί ο πολιτισμός μας ενώνει και οφείλουμε όλοι να τον υπηρετούμε με ταπεινότητα και σοβαρότητα.

Συστρατεύομαι λοιπόν στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη, του ανθρώπου που έχει όραμα, που έχει στόχους, που έχει πρόγραμμα και ξεκάθαρες θέσεις, που σχεδιάζει και υλοποιεί, που δεν μένει στα λόγια αλλά κάνει πράξεις, που ξέρει και μπορεί να ανεβάσει τον τόπο ψηλά.

Μαζί λοιπόν με τον Γιάννη Λυμπέρη και την “ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”, για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο σήμερα και ένα καλύτερο αύριο.

Για #ανάπτυξη_ξανά

Όλη η επικαιρότητα