Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Λεωνίδας Λεοναρδόπουλος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για το Δήμο Πύργου με τον συνδυασμό « ΠΥΡΓΟΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του πρώην επιτυχημένου Δημάρχου Ιάρδανου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Δυτ.Ελλάδος, κου. Λάμπη Αριστειδόπουλου.

Στο πλευρό του θα αγωνιστώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλα αυτά μας εμποδίζουν να ζούμε και να κινούμαστε στην πόλη μας με αξιοπρέπεια και ασφάλεια. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, όπως είναι:

  • Προσβασιμότητα σε όλους τους δημόσιους χώρους ατόμων ΑμΕΑ. Η προσβασιμότητα σε κάθε επιμέρους χώρο που είναι ανοιχτός στο κοινό συνιστά αναγκαία διασφάλιση για τα άτομα με αναπηρίες και αφορά τα κτίρια, τους δρόμους, τις μεταφορές και λοιπές εσωτερικές και υπαίθριες εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων και των σχολείων, των κατοικιών, των ιατρικών εγκαταστάσεων και των εργασιακών χώρων
  • Η κάλυψη αναγκών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία. Ιδιαιτέρα για την προσχολική ηλικία, έρευνες έχουν αποδείξει ότι αυτή η περίοδος  είναι εξαιρετικά σημαντική  για την ανάπτυξη των παιδιών, και πως η συμμετοχή τους σε δομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα έχει πολλαπλά και θεαματικά οφέλη για την ανάπτυξή τους, αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικές επιπτώσεις στην κοινωνική συνοχή, την οικογενειακή πολιτική, την οικονομική ανάπτυξη και την καταπολέμηση των ανισοτήτων σε μια κοινωνία.
  • Η συμπλήρωση και βελτίωση των πρωτοβάθμιων μονάδων υγείας, προληπτικής ιατρικής και εμβολιασμού όλων των μαθητών. Δημιουργία Ιατρικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύργου με πρόσληψη ιατρών όπως προβλέπεται. Στις αρμοδιότητες της υπηρεσίας  θα είναι η ενημέρωση ασθενών και η συνταγογράφηση  σε καθημερινή βάση
  • Η αναβάθμιση των κοινωνικών υπηρεσιών, με αναφορά στην προστασία των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Γι’αυτό το σκοπό είναι αναγκαίο η θέσπιση θέσης Αντιδημάρχου Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με διευρυμένες αρμοδιότητες για καλύτερη παρακολούθηση και αναβάθμιση των  της παροχής υπηρεσιών υγείας στους δημότες μας.
  • Επίσης ως Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πύργου-Ολυμπίας θα εργαστώ με επιμονή και υπομονή για ένα Δήμο καθαρό, υγιή και ανθρώπινο!

Για ένα Πύργο που θα είναι μια πρωτεύουσα Κόσμημα – μια πραγματική ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΥΘΥΝΗΣ!

Όλη η επικαιρότητα