Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Λυμπέρης-Παπαδόπουλος: Με εγγύηση την εμπειρία και το έργο τους δίνουν υπόσχεση για ανάπτυξη ξανά!

Ακούστε το άρθρο

Λυμπέρης-Παπαδόπουλος: Με εγγύηση την εμπειρία και το έργο τους δίνουν υπόσχεση για ανάπτυξη ξανά!

Σήμερα ξανασμίγουμε δυο δήμαρχοι σε μια συνεργασία που ξεκίνησε από το 2003.
Όλοι μας γνωρίζουν αυτά τα χρόνια, στην Αμαλιάδα και την Πηνεία για το έργο μας, για τις μάχες που δώσαμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής στον τόπο μας.

Είμαστε και τώρα εδώ μαζί, με τη φιλοδοξία να διορθώσουμε ό,τι δεν έγινε καλά στο παρελθόν.

Για τους δυο αδελφικούς δήμους της Ήλιδας αξίζει και έχουμε το χρέος να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας:

-για να καλύψουμε τα έργα του ΟΠΑΑΧ που έμειναν μελέτες,
-για να βελτιώσουμε το οδικό κα αγροτικό δίκτυο της Πηνείας,
-για να προχωρήσουμε τα έργα ύδρευσης και ηλεκτροδότησης των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων,
-για να αξιοποιήσουμε τη λίμνη του Πηνειού με κονδύλια από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, ώστε να αναδειχθεί το φυσικό της κάλλος της με φροντίδα για το περιβάλλον και έργα υποδομής.

Δεσμευόμαστε ότι θα κάνουμε κάθε δυνατή παρέμβαση, ώστε ο άξονας Αμαλιάδα – Πηνεία – 111 (αυτός ο δρόμος που δεν προχώρησε ούτε μέτρο τα τελευταία πέντε χρόνια) να ολοκληρωθεί και να κάνει επιτέλους πέρασμα το δήμο μας, από τα λιμάνια μέχρι τον 111, διευκολύνοντας τη διακίνηση και την εμπορία της παραγωγής.

Αγαπητοί συμπολίτες,

είναι αδιανόητο
πέντε ολόκληρα χρόνια το Διυλιστήριο, ένα έργο 20 εκατομμυρίων, να μη δίνει νερό στην πόλη και τα χωριά μας. Εμείς θεωρούμε ότι σε διάστημα λιγότερο των 100 ημερών είναι εφικτό να λειτουργήσει.

είναι αδιανόητο
το εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων να έχει καθυστερήσει άλλα τόσα χρόνια. Ελπίζουμε η καθυστέρηση αυτή να μη δημιουργήσει εμπόδια για την ολοκλήρωση αυτού του μεγάλου έργου, που έχει τεράστια σημασία για ολόκληρο το νομό.

Στη νέα θητεία:

Κύριο μέλημά μας θα είναι
η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των διαμερισμάτων Αμαλιάδας και Πηνείας, με ναυαρχίδα το ιστορικό πολιτιστικό κεφάλαιο της Ήλιδας.
η αναβάθμιση των υπηρεσιών της Πηνείας. (Τσάπες, γκρέιντερ, φορτηγά και απορριμματοφόρα θα βρίσκονται εγκατεστημένα για να εξυπηρετούν απρόσκοπτα τους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας).

Στην εποχή της τεχνολογίας δε νοείται η πόλη και ο δήμος να παρουσιάζουν τη σημερινή εικόνα.
Θεωρούμε επιβεβλημένο να εξασφαλίσουμε τη λειτουργία ενός δήμου φιλικού στον πολίτη, οργανωμένου, καθαρού και δραστήριου, που θα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα φυσικά του πλεονεκτήματα και τις σημαντικές του πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές.

Όλη η επικαιρότητα