Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μιχ. Κατρίνης: «Στις 7 Ιουλίου η Ηλεία αλλάζει γενιά, αλλάζει εποχή με νέους ανθρώπους με γνώση, συνέπεια, δύναμη και φρεσκάδα»

Ακούστε το άρθρο

Στις 7 Ιουλίου δίνουμε μαζί την πολιτική μάχη για να χτίσουμε μια νέα και μεγάλη δημοκρατική παράταξη.

Στις 7 Ιουλίου η Ηλεία αλλάζει γενιά, αλλάζει εποχή.

Αποφασίζει να στηρίξει  νέους ανθρώπους, με γνώση, συνέπεια ,ενθουσιασμό και νέες ιδέες και προτάσεις που θα βοηθήσουν τον τόπο μας να προχωρήσει στο μέλλον. Με δύναμη και φρεσκάδα.

Είμαι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας, θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το Κίνημα Αλλαγής, για την Ηλεία.

Δεν ξεχνώ ποτέ από που και πως ξεκίνησα. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι οι πολίτες της Ηλείας με αγκάλιασαν και με στήριξαν στο ξεκίνημα μου.

Με ανέδειξαν εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, μου έδειξαν  και εξακολουθούν να μου δείχνουν εκτίμηση, εμπιστοσύνη και κυρίως αγάπη.

Η δημοκρατική παράταξη είναι το Κίνημα Αλλαγής, είναι η ψυχή και η καρδιά του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία αποτελούν τις όψεις του ίδιου νομίσματος. Η παλινόρθωση της Δεξιάς είναι έργο του κ. Τσίπρα , που εφάρμοσε δεξιές πολιτικές. Η Ελλάδα όμως και η Ηλεία αξίζουν κάτι καλύτερο από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Μητσοτάκη.

Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε τη νέα μεγάλη προοδευτική παράταξη. Να  φέρουμε κοντά μας τους ανθρώπους που στήριξαν, διαχρονικά, το ΠΑΣΟΚ. Να εκφράσουμε τους νέους ανθρώπους, αυτούς που σήμερα αισθάνονται ότι δεν εκπροσωπούνται από αυτό το πολιτικό σύστημα.

Είναι ώρα η Ηλεία να αλλάξει γενιά.

Να σταματήσει να επαιτεί και να αρχίσει να απαιτεί δυναμικά.

Στις 7 Ιουλίου ζητώ από τους πολίτες της Ηλείας, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.

Μιχάλης Κατρίνης 

Όλη η επικαιρότητα