Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Μιχάλης Κατρίνης: Οι πολίτες της Ηλείας θα στηρίξουν τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, που δίνουν τη μάχη του δεύτερου γύρου

Ακούστε το άρθρο

‘’To Κίνημα Αλλαγής επιβεβαίωσε τη δυναμική του. Οι πολίτες της Ηλείας, με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, στήριξαν την ελπίδα και την προοπτική για την δημιουργία μιας νέας και μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Γιατί ο κορμός αυτής της δημοκρατικής παράταξης είναι η ιστορία μας και όχι οι σφετεριστές της ιστορίας μας, όπως ο κ.Τσίπρας που αποτελεί το χορηγό της Δεξιάς.

Οι πολίτες της Ηλείας έχουν δημοκρατικές και προοδευτικές καταβολές.

Αυτές θα καθοδηγήσουν τις επιλογές τους στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της Κυριακής.

Οι πολίτες της Ηλείας θα στηρίξουν τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση, που δίνουν τη μάχη του δεύτερου γύρου.

Αυτή η μάχη είναι μια μάχη της προόδου απέναντι στη συντήρηση, μάχη που αφορά το μέλλον και όχι το παρελθόν.

Όλοι μαζί βάζουμε τα θεμέλια για τη νέα και μεγάλη δημοκρατική παράταξη, με το Κίνημα Αλλαγής να αποτελεί το μοναδικό ανάχωμα αντίστασης απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές και τη Δεξιά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ.Τσίπρας, πέρα από το γεγονός ότι έχει ταυτιστεί πλήρως  με τις συντηρητικές πολιτικές και το λαϊκισμό, αποτελεί τη βασική αιτία για την παλινόρθωση της Δεξιάς.

Απέναντι στη Νέα Δημοκρατία του κ.Μητσοτάκη βρίσκεται μόνο το Κίνημα Αλλαγής. Με θέσεις και προτάσεις που έχουν ξεκάθαρο ιδεολογικό και προοδευτικό πρόσημο.

Το Κίνημα Αλλαγής μπαίνει μπροστά στην προσπάθεια για τη δημιουργία μιας νέας και μεγάλης προοδευτικής παράταξης.

Η προσπάθεια αυτή ξεκινά από την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση. Για αυτό και έχει ξεχωριστή σημασία να στηριχθούν την Κυριακή οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.  ‘’

Όλη η επικαιρότητα