Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Νικολακόπουλος για ΕΤΕ Βαρθολομιού: Αδιανόητο να κλείνει μέσα στην τουριστική περίοδο!

Ακούστε το άρθρο

Δικαιολογημένη χαρακτηρίζει ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος μέλος του τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής Ηλείας, την αγανάκτιση των κατοίκων και πολύ περισσότερο των εμπόρων και των επαγγελματιών του Βαρθολομιού για την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας, να κλείσει το υποκατάστημά της στην περιοχή.

Αν και έχουν γίνει και άλλες τέτοιες κινήσεις στο παρελθόν, κανείς δεν περίμενε μέσα στο καλοκαίρι με αυξημένη την κίνηση τόσο στο Βαρθολομιό όσο και στις γύρω περιοχές να κλείσει η τράπεζα, τονίζει ο κ. Νικολακόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη του Δήμου Πηνειού και συνομίλησε με τους δημότες και τους ανθρώπους της αγοράς.

Όπως τον ενημέρωσαν οι τελευταίοι, είχαν λάβει τη διαβεβαίωση από ανώτερα στελέχη της Τράπεζας, ότι τουλάχιστον για την διάρκεια της θερινής περιόδου, δεν πρόκειται να αλλάξει το ισχύον καθεστώς, και ότι το υποκατάστημα θα παρέμενε ανοικτό και θα λειτουργούσε κανονικά ώστε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες συναλλαγών κατοίκων και επισκεπτών.

Δυστυχώς αυτή η διαβεβαίωση δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να δημιουργείται τώρα ένα μεγάλο ζήτημα που έχει να κάνει με την ταλαιπωρία των πολιτών και ειδικότερα σε δύο βασικούς άξονες, τον αγροτικό και τον τουριστικό.

Θα πρέπει πάση θυσία να συνεχίσει την λειτουργία της η Εθνική Τράπεζα στο Βαρθολομιό και να εισακουσθεί το καθολικό αίτημα των κατοίκων, έτσι όπως εκφράσθηκε από το χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο.

Όλη η επικαιρότητα