Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Νίκος Κοροβέσης: «Κερδίζει την ευρεία αποδοχή των Ηλείων ο Νεκτάριος Φαρμάκης»

Ακούστε το άρθρο
  • Οι κάτοικοι του νομού απογοητευμένοι με Κατσιφάρα στέλνουν τώρα το μήνυμα της ανατροπής.

Στην τελική ευθεία των εκλογών έχει γίνει πλέον κατανοητό σε κάθε σημείο αυτού του τόπου ότι ο Συνδυασμός του Νεκτάριου Φαρμάκη, έχοντας πείσει για τις θέσεις, τις προτάσεις και το όραμα του σε Περιφέρεια και Ηλεία, γίνεται πλέον ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» αυτών των εκλογών!

Τα μηνύματα καθώς περνούν οι ημέρες και πλησιάζουμε στην Κυριακή των εκλογών, είναι πιο σαφή και πολύ πιο ξεκάθαρα: Η παράταξή μας «Όλα από την Αρχή» κερδίζει την εμπιστοσύνη και την ευρύτατη αποδοχή των πολιτών. Δεν είναι τώρα πια μια ισχυρή πιθανότητα. Όλα δείχνουν ότι αποτελεί αναμφισβήτητη πραγματικότητα!

Την παραπάνω δήλωση έκανε χθες ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με ένα απίστευτα ακατάπαυστο πρόγραμμα ήρθε σε επικοινωνία με τους Ηλείους, κάτι που εξακολουθεί να κάνει και τώρα προκειμένου να δει από κοντά και να συζητήσει με τους κατοίκους ακόμη και των πιο απομακρυσμένων περιοχών…

Θέλουν αλλαγή

Όσο και αν ο απερχόμενος Περιφερειάρχης προσπαθεί να… «κρυφθεί πίσω από το δάχτυλό του» για την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η Δυτική Ελλάδα και ειδικότερα η Ηλεία, δεν μπορεί να αποφύγει την αλήθεια. Την οποία όσο και αν δε θέλει, τη διαπιστώνει σε όλο το φάσμα των δικών του περιοδειών στο Νομό μας, σημειώνει με έμφαση ο κ. Κοροβέσης και συνεχίζει:

«Οι πολίτες αυτού του τόπου είναι απογοητευμένοι. Αισθάνονται την εγκατάλειψη από τη νυν Περιφερειακή Αρχή και σε κάθε συζήτηση μαζί τους μας το εκδηλώνουν με αγανάκτηση. Η ανάγκη της αλλαγής είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει και ο Νεκτάριος Φαρμάκης δίνει διέξοδο σε μια τέτοια επιδίωξη. Ένας νέος άνθρωπος που κάνει σίγουρα και σταθερά τα βήματά του για το μέλλον, δείχνει το σοβαρό ενδιαφέρον του για την Ηλεία, φέρνει ως βασικό άξονα της Περιφέρειας την Ολυμπία και φιλοδοξεί, όπως και εμείς, να πετύχει την ισόρροπη ανάπτυξη στην Δυτική Ελλάδα».

Του δείχνουν εμπιστοσύνη

Οι κάτοικοι του Νομού, γνωρίζοντάς τον καλά, βλέπουν έναν άνθρωπο που τους ακούει με προσοχή, δείχνει το σεβασμό του απέναντι τους, εργάζεται ορθολογικά και μεθοδικά πάνω στα μεγάλα ή μικρά προβλήματα που του αναφέρονται και έχει τη θέληση να δρομολογήσει την επίλυσή τους.

Οι Ηλείοι πλέον δείχνουν να εμπιστεύονται τον ίδιο και το Συνδυασμό μας, οι υποψήφιοι του οποίου είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με γνώση, διάρκεια και ευθύνη και να φέρουμε αποτέλεσμα στον τόπο μας. Έτσι αποκτά ουσία και νόημα ο προεκλογικός μας αγώνας, καταλήγει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Όλη η επικαιρότητα