Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα!

Ακούστε το άρθρο

Μία ακόμα δυνατή υποψηφιότητα στη «Νέα Πορεία»

Μία ακόμα δυνατή υποψηφιότητα ήρθε να προστεθεί στην παράταξη νίκης του Γιάννη Λέντζα καθώς ο έμπειρος αυτοδιοικητικός παράγοντας Δημήτρης Κωστόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Πορεία». Ο κ. Κωστόπουλος συμπαρατάσσεται έτσι στον αγώνα του Γιάννης Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει!

Καλωσορίζοντας τον κ. Δημήτρη Κωστόπουλο στη «Νέα Πορεία», ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας, τόνισε:  «Είμαι πολύ ευτυχής που ένας ακόμα επιτυχημένος παράγοντας, με πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, βρίσκεται στο πλευρό μας. Η εμπειρία του, οι ικανότητές του και η όρεξη για προσφορά είναι αδιαμφισβήτητα! Τον καλωσορίζω στον αγώνα μας για τον Δήμο που θέλουμε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Κωστόπουλος, επεσήμανε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στην αποφασιστικότητα, την ικανότητα και τις γνώσεις του Γιάννη Λέντζα. Είναι η μοναδική επιλογή για να ακολουθήσει ο Δήμος μας νέα αναπτυξιακή πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Δημήτρης Κωστόπουλος κατάγεται από το Κουρτέσι και ζει στη Βάρδα. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ασχολείται με τα κοινά πάνω από 20 χρόνια. Στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης είχε εκλεγεί το 2010 με τη παράταξη του Δ. Αρβανίτη  και είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πολιτικής προστασίας για 19 μήνες. Επίσης, το 2014 εξελέγη με την παράταξη του Α. Κορομηλά και διατέλεσε δημοτικός σύμβουλος. Επί σειρά ετών ήταν μέλος του Συμβουλίου στη Δημοσυνεταιριστική Κοτυχίου.

Όλη η επικαιρότητα