Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Διον. Μπέλτσος για το έργο ανακατασκευής αστικής οδοποιίας της πόλης του Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά, παρατηρώ ότι ξεκίνησε το έργο ανακατασκευής αστικής οδοποιίας της πόλης του Πύργου, συνολικής αξίας 400.000 ευρώ, που επιτεύχθηκε με απευθείας χρηματοδότηση απο το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών.

Κατά το χρόνικό διάστημα που ήμουν Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύργου ,είχα ως βασικό μου στόχο την βελτίωση των υποδομών της πόλης του Πύργου. Πραγματοποιώντας λοιπόν τις απαραίτητες ενέργειες και παντα σε συνεργασία με τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας  καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το έργο που είναι ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα των δημοτών της πόλης μας και χωρίς να επιβαρυνθεί ο Δήμος μας οικονομικά.

Είναι πολύ σημαντικό, να μπορείς να προσφέρεις και να βλέπεις να ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι κόποι σου πρός όφελος των δημοτών της πόλης σου.

Θεωρώ ότι το εν λόγω έργο , είναι ένα αναγκαίο έργο υποδομής , το οποίο συμβάλει αποφασιστικά στην επίλυση αρκετών προβλημάτων της καθημερινότητας της πόλης του Πύργου και βελτιώνει την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Ευχομαι να είναι η αρχή για την υλοποίηση των αναγκαίων έργων που θα βελτιώσουν σε μεγάλο βαθμό της υποδομές τόσο της πόλης του Πύργου , όσο και των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη αποδεικνύει ,ότι όταν έχεις όραμα, προγραμματισμό και όρεξη για δουλειά και πάνω απο όλα σωστούς συνεργάτες (υπαλλήλους Τεχνικής Υπηρεσίας), μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον υπάλληλο Τεχνικών Υπηρεσίων του Δήμου κύριο Δημητρακόπουλο Λάμπη, που προχώρησε άμεσα στην σύνταξη των απαραιτήτων τεχνικών προδιαγραφών και εγγράφων που απαιτούνταν για την υλοποίηση του έργου, αλλά επίσης και  τον Αθανάσιο Δ. Μπέλτσο, ο οποίος με την παρεμβασή του στο Υπουργείο Υποδομών, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο, προς την χρηματοδότηση του έργου καθώς και όλους τους συνεργάτες μου την περίοδο που ήμουν Αντιδήμαρχος για τη μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους δημότες του Πύργου που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μου.

Οι πολίτες του Δήμου Πύργου είναι η δύναμή μου και τους καλώ να συνεχίσουμε μαζί για να φτάσουμε τον Δήμο μας εκεί που αξίζει.

Μπέλτσος Διονύσιος

Ανεξάρτητος Δημοτικός  Δημοτικός Σύμβουλος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με την Παράταξη ‘Πύργος ‘Εργο Πολιτών’

Όλη η επικαιρότητα