Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Γιάννης Αργυρόπουλος για τη νέα έκπληξη με τον Σάκη Αντωνόπουλο

Ακούστε το άρθρο

«Στο Οραμα Δημιουργίας ρίχνουμε τα τείχη!»

Οι εκπλήξεις από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Όραμα Δημιουργίας» Γιάννη Αργυρόπουλο συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Η νέα υποψηφιότητα που ανακοίνωσε, ακούει στο όνομα Σάκης Αντωνόπουλος. Με την ένταξη του αντιπροέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου ο συνδυασμός  «Όραμα Δημιουργίας» αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 26ης Μάιου.

Ο Σάκης Αντωνόπουλος είναι από τους πλέον γνωστούς και αξιαγάπητους Πυργιώτες. Σπούδασε στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης και άσκησε επί χρόνια το επάγγελμα του εκτελωνιστή. Λόγω του πατέρα του που ήταν καπετάνιος αγάπησε από μικρός τη θάλασσα και απέκτησε μια ιδιαίτερη σχέση με το Κατάκολο. Τα τελευταία πέντε χρόνια κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

«Ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα του Γιάννη Αργυρόπουλου. Η προτασή του να συμπορευθώ μαζί του ήταν ιδιαίτερα τιμητική για μένα. Ο συνδυασμός του είναι πολυσυλεκτικός και απαρτίζεται από αξιόλογα μέλη της κοινωνίας του δήμου μας. Είμαι βέβαιος ότι το Όραμα για Δημιουργία θα το κανουμε πράξη μεσα από τη συλλογική προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Αντωνόπουλος.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αργυρόπουλος τόνισε: «Κάθε μέρα που περνάει ο συνδυασμός μας γίνεται ολοένα και πιο ισχυρός. Η συστράτευση του Σάκη Αντωνόπουλου μας φέρνει πιο κοντά στη νίκη στις 26 Μαΐου. Στο «Όραμα Δημιουργίας» ρίχνουμε τα τείχη και προχωράμε όλοι μαζί για τον Πύργο που θέλουμε και αξίζουμε»

Όλη η επικαιρότητα