Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Ο  Γιώργος Ανδριόλας στο πλευρό του Κ. Νικολούτσου…

Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Ανδριόλας ζει και εργάζεται στον Πύργο. Είναι ο μικρότερος γιος του Τάσου και της Αθηνάς και είναι παντρεμένος με την Γεωργία Τζανέτου (Περιβαλλοντολόγο). Πρόσφατα έγινε πατέρας για δεύτερη φορά.

Είναι άριστος γνώστης της αγγλικής και γαλλικής γλώσσας. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών και ασχολήθηκε με την βελτίωση του Ελληνικού Αντισεισμικού Κανονισμού σύμφωνα με τις αρχές του Αντισεισμικού Κανονισμού της Καλιφόρνιας (ATC 3-06).

Ως Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός είναι ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Πανελληνίου Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών και έχει αναπτύξει ιδιαίτερη επαγγελματική δραστηριότητα στην περιοχή του Πύργου. Συνεχίζει παράλληλα την ενασχόλησή του στην οικογενειακή επιχείρηση μαζί με τον αδερφό του Μανόλη (βιοτεχνία κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου). Το ενδιαφέρον του για τις ανησυχίες του εμπορικού κόσμου τον οδήγησε να συμμετέχει ενεργά στον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου στον οποίο εξελέγη Πρόεδρος (2014).

Από νεαρή ηλικία επέδειξε ενδιαφέρον για τα κοινά του Δήμου του. Πιστεύω του είναι ότι τα προβλήματα δεν αρκεί να τα διαπιστώνεις, αλλά να έχεις και τα εφόδια για να τα επιλύεις. Το 2007 συμμετείχε στο Δημοτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά, ως ο νεότερος εκλεγμένος σε ηλικία 28 ετών. Στις εκλογές του 2014 ψηφίστηκε ως πρώτος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Σύγχρονος Πύργος» με επικεφαλής τον Γαβρίλη Λιατσή. Διετέλεσε για σύντομο χρονικό διάστημα Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών και από τον Σεπτέμβριο του 2015 ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πύργου.

Όλη η επικαιρότητα