Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ο Γιώργος Παπανδρέου σέρνει τον χορό σε πανηγύρι στην Αχαΐα -Ενθουσίασε τους οπαδούς του (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Τα δίνει όλα στην προεκλογική του καμπάνια ο Γιώργος Παπανδρέου, πόσο μάλλον που στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, δίνει την μάχη- έστω κι αν δεν χρειάζεται σταυρό ως πρώην πρωθυπουργός- από την ιστορική για τους Παπανδρέου περιφέρεια της Αχαΐας.

Ετσι προ ημερών συνελήφθη από τον φακό να συμμετέχει σε τοπικό γλέντι μαζί με ψηφοφόρους του και οπαδούς του ΚΙΝΑΛ, και φυσικά όπως επιβάλλεται για τους υποψηφίους, συμμετείχε και αυτός στους παραδοσιακούς χορούς.

Και μάλιστα όπως διαπίστωσαν οι παριστάμενοι με επιτυχία αφού και τα βήματα γνώριζε και σωστή κίνηση είχε. Ενώ την ίδια στιγμή φρόντιζε με μιλάει με τους ανθρώπους που χόρευαν μαζί του, ευχαριστώντας τους για την υποδοχή που του επιφύλαξαν. Το βίντεο με τον χορό του Γιώργου Παπανδρέου ανήρτησε οπαδός του Κινήματος Αλλαγής στο facebook και έτυχε θερμής υποδοχής και από τους διαδικτυακούς φίλους του, αφού πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον συγχαρούν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία.

Οπως φαίνεται το κέφι του πρώην Πρωθυπουργού έκλεψε την παράσταση και μετά το τέλος του χορού κέρδισε το θερμό χειροκρότημα όλων εκείνων που βρίσκονταν κοντά του.

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα