Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Κώστας Νικολούτσος στον ΓΟΕΒ για το αρδευτικό δίκτυο

Ακούστε το άρθρο

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες

Και ουσιαστική – πρακτική στήριξη

Το γραφείο του ΓΟΕΒ στον Πύργο επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Κώστας Νικολούτσος, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΓΟΕΒ κ. Παρασκευόπουλο και στελέχη του οργανισμού καθώς και με τους προέδρους των ΤΟΕΒ Α΄ Πύργου  κ. Ζουμπάκη, Επιταλίου κ. Θεοχάρη και Πελοπίου κ. Μπακοβασίλη και τον διευθυντή του Β΄ Πύργου κ. Κλάδη. Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα εν όψει και της έναρξης της αρδευτικής περιόδου. Ο κ. Παρασκευόπουλος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους  και παρουσίασε  τα βασικά θέματα που απασχολούν τους οργανισμούς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εγγειοβελτιωτικό έργο και ζητήματα που επηρεάζουν την αγροτική παραγωγή.

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΤΟΕΒ

Ο κ. Νικολούτσος υπογράμμισε ότι η πρωτογενής παραγωγή αποτελεί ουσιαστικό παράγοντα για την οικονομία και την ανάπτυξη του Δήμου μας, κατέχει πρωταρχική θέση στην υλοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» και απαιτείται συναίνεση όλων των φορέων για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο του Δήμου μας.

Επίσης τόνισε ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι δίπλα τους,  έχοντας ως πρωταρχικό της στόχο  την εκπόνηση υδρολογικής μελέτης, εντάσσοντας σε αυτήν όλα τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει από την κλιματική αλλαγή και τις πραγματικές ανάγκες της αγροτικής καλλιέργειας όλων των προϊόντων της περιοχής. Συγχρόνως θα συμβάλλει ουσιαστικά στο έργο τους παρέχοντας υποστήριξη στην εκπόνηση μελετών και ένταξη τους σε ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς απαιτείται συντήρηση και εκσυγχρονισμός του έργου.  Πρόσθεσε ότι ο ρόλος των οργανισμών των εγγείων βελτιώσεων είναι καθοριστικός για την αγροτική οικονομία της περιοχής και οι οργανισμοί με τον Δήμο  πρέπει να συν-λειτουργούν ώστε να λειτουργήσει και η τοπική οικονομία.

Τον κ. Νικολούτσο, συνόδευσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ.κ Ανδριόλας Γιώργος, Σπηλιοπούλου Ιωάννα, Παπασωτηρίου Μενέλαος.

Όλη η επικαιρότητα