Ο Λ. Βαρουξής στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ

«Είμαι ένας  άνθρωπος  που γεννήθηκε και γαλουχήθηκε στην Ολυμπιακή Γη της Ηλείας,  τόπο καταγωγής της οικογένειας μου.

Οι πρώτες μου ανάσες γεύτηκαν την αύρα του Κρόνιου λόφου , τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα  στις πεσμένες κολώνες  στα  αγάλματα, στο αρχαίο στάδιο της Ολυμπίας,  παγκόσμια σύμβολα του μοναδικού Ελληνικού πολιτισμού μας.

Σε ένα νομό προικισμένο αλλά συνάμα και αδικημένο.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων, πραγματοποίησα το πρώτο μου μεταπτυχιακό στο Metropolitan University of London – Mass Media και ένα δεύτερο στην ΑΣΟΕΕ –Master in Business Administration.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των  σπουδών  μου  μπήκα στο στίβο της πραγματικής οικονομίας, δραστηριοποιούμενος με δική μου εταιρεία στον τομέα της επικοινωνίας και συμβουλευτικής στήριξης των επιχειρήσεων , αλλά παράλληλα ως General Manager των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ομίλου μας.

Από το Γενάρη του 2018 είμαι εκλεγμένος  σύμβουλος στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ηλείας ενώ κατέχω και την θέση του  Πρόεδρου της  Αναπτυξιακής  Εταιρείας του.

Με αίσθημα σεβασμού, τιμής αλλά κυρίως βαρύτατης ευθύνης αποδέχτηκα την πρόταση του προέδρου μας  Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να συμμετάσχω στο ευρωψηφοδέλτιο.

Όχι γιατί είμαι πολιτικός. Δεν είμαι ούτε προέρχομαι από πολιτική οικογένεια.

Είμαι ο Λευτέρης ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος  επιχειρηματίας

Ξεκινάω χωρίς αυταπάτες, αλλά αποφασισμένος για το καλύτερο, για να είμαι ειλικρινής με τον εαυτό μου, ειλικρινής με τη Νέα Δημοκρατία, ειλικρινής με την Ελλάδα που αγαπώ.

Γιατί θέλω να εκπροσωπήσω την γενιά μου. Να της δώσω λόγο και δυνατή φωνή στην Ευρώπη.

Γιατί μόνο με αγώνες, με πείσμα με προσπάθεια μπορούμε να αλλάξουμε την χώρα μας και το μέλλον μας».

 

Δείτε παρακάτω την ομιλία του υποψήφιου Ευρωβουλευτή Βαρουξή Ελευθέριου

Λευτέρης Βαρουξής: Παρουσίαση Ευρωψηφοδελτίου Ν.Δ.

Η Ομιλία του υποψήφιου ευρωβουλευτή Λευτέρη Βαρουξή την Κυριακή 14/4 στην Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.

Gepostet von Βαρουξής Λευτέρης – Varouxis Lefteris am Dienstag, 16. April 2019

 

Επισκεφθείτε τη σελίδα του υποψήφιου Λευτέρη Βαρουξή