Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Ο Σπύρος Τσολακίδης στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά

Ακούστε το άρθρο

 «Ταγμένος στην ιδέα για αξιοκρατία, ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη»

Υπέρμαχος του δικαιώματος στις ίσες ευκαιρίες για πρόοδο ανάλογα με τις ικανότητές μας αλλά και το εύρος των ευκαιριών που παρουσιάζονται σε εκείνους που ξεκινούν από χαμηλά, είναι ο Σπύρος Τσολακίδης, εκμισθωτής yachting, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά.

Είναι ταγμένος στην ιδέα, χωρίς αγκυλώσεις και δογματικές προκαταλήψεις, για αξιοκρατία, ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη, όπως αναφέρει, και άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο του και κυρίως γνώστης των προβλημάτων της πόλης του, όσον αφορά τις ελλείψεις της σε οργανωτικά θέματα και υποδομές στον τομέα του τουρισμού. Αναζητά σε διαφορά μέρη την εξέλιξή του και θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του. Δεν του φτάνει όμως αυτό. Όταν αρχίζει να γίνεται καλύτερος αρχίζει να ζητάει το καλύτερο και για τους γύρω του. Τώρα θέλει το καλύτερο για την πόλη του. Συντάσσεται στο πλευρό του Πέτρου Ψωμά και του “σπιράλ”, μιας και στην προσωπικότητά του διακρίνει έναν άνθρωπο που πρεσβεύει τα πιστεύω του και τις αντιλήψεις του.

Ο Σπύρος Τσολακίδης του Στυλιανού είναι γεννηθείς το 1985 στην Πάτρα. Προερχόμενος από οικογένεια βιοπαλαιστών ήταν υποχρεωμένος να εργάζεται από μικρή ηλικία, βιώνοντας την ανάγκη για την ύπαρξη μιας πολιτικής που να στηρίζει τις ασθενέστερες κοινωνικές τάξεις. Έχοντας λάβει μέρος σε αρκετές επιχειρηματικές ομάδες στον χώρο της ψυχαγωγίας, τουρισμού και πολιτισμού στην πόλη μας, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις ελλείψεις σε αυτούς τους τομείς. Λάτρης της θάλασσας και του αθλητισμού, κατάφερε με επιμονή και μεράκι να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και τα τελευταία χρόνια ασχολείται, με τον θαλάσσιο τουρισμό και την εταιρία εκμίσθωσης yacht που ίδρυσε.

Όλη η επικαιρότητα