Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Ο Θεοδόσης Βασιλόπουλος στην παράταξη «Ήλιδα – Νέα Εποχή»

Ακούστε το άρθρο

Ο Θεοδόσης Βασιλόπουλος στην παράταξη «Ήλιδα – Νέα Εποχή»

Η ανακοίνωση του: 

Γενννήθηκα και μεγάλωσα στην ίδια γειτονιά με τον Γιάννη Λυμπέρη. Από τα παιδικά μας χρόνια μας συνδέει φιλία και βαθιά αμοιβαία εκτίμηση.

Με την οικογένειά μου αγωνίζομαι επί δεκαετίες καθημερινά σαν μικροπωλητής λαϊκών αγορών. Γνωρίζω πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση για τον κλάδο μας.

Με τον Γιάννη, παρότι στο παρελθόν κάποιες στιγμές διαφωνήσαμε και συγκρουστήκαμε, δε μπορώ να μην αναγνωρίσω πως μας συμπαραστάθηκε όσο κανείς άλλος, σαν δήμαρχος και σαν άνθρωπος. Δεν έθιξε κανέναν.

Συστρατεύομαι μαζί του στην παράταξη «ΗΛΙΔΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ», γιατί πιστεύω πως η σημερινή δημοτική αρχή ήταν αρνητική και έχει φέρει τον Δήμο μας πολλές θέσεις πίσω.

Με δήμαρχο τον Γιάννη Λυμπέρη θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες στη Λαϊκή της Αμαλιάδας, που σήμερα αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία της, να την αναβαθμίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Θα αγωνιστώ μαζί του για ένα Δήμο όπου θα ξαναδούμε ανάπτυξη, με έργα στην Αμαλιάδα και τα χωριά,  για το καλό των δημοτών και το μέλλον του τόπου μας.

Όλη η επικαιρότητα