Ορφέας Σπ. Παπαζαφειρόπουλος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Απόστολος Κατσιφάρας- Δικαίωμα στη Πρόοδο»

Λίγα λόγια για μένα για να γνωριστούμε καλύτερα..

Είμαι 28 ετών, κατάγομαι από την Τ.Κ. Χαβαρίου του Δήμου Ήλιδας και ζω μόνιμα στο χωριό μου, το οποίο δεν σκέφτηκα ποτέ να εγκαταλείψω παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γενιά μου και οι συνομήλικοι μου στην εύρεση εργασίας και εξασφάλισης μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης.  Πιστεύω μου είναι ότι οι νέοι άνθρωποι της Ηλείας μπορούμε, να δημιουργήσουμε οι ίδιοι τις συνθήκες που θα μας εξασφαλίσουν το αύριο που αξίζουμε και να κερδίσουμε το στοίχημα της επόμενης μέρας που δεν θα μας αναγκάζει σε φυγή από τον τόπο μας και τις οικογένειές μας. Ο τόπος μας χρειάζεται τους νέους του εδώ. Χρειάζεται τις γνώσεις τους, χρειάζεται τις ιδέες τους, χρειάζεται την δυναμική τους..

Επαγγελματικά, αξιοποιώντας τις γνώσεις που απέκτησα ως φοιτητής του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση κι Οικονομία  του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας αλλά και έχοντας την επιθυμία να συνεχίσω την μακρά οικογενειακή μας παράδοση, από το 2013 αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά στο τομέα του ελαιολάδουκαι από τότε διατηρώ ο ίδιος ελαιοτριβείο στο χωριό μου.

Ο πρωτογενής τομέας, λοιπόν, για μένα αποτελεί αναμφισβήτητη αναπτυξιακή προτεραιότητα για την Ηλεία καθώς εκτός από τις πολλές προοπτικές που έχει,  αποτελεί και την κυριότερη πηγή εισοδήματος της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας.

Σαφώς και ο τουρισμός αποτελεί εξίσου βασικό πυλώνα που πρέπει να στηριχθεί η τοπική μας οικονομία και το αναπτυξιακό μοντέλο της Ηλείας, η οποία με τους μοναδικούς φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους που διαθέτει, έχει όλες τις προϋποθέσεις, να γίνει τουριστικός προορισμός παγκόσμιου ενδιαφέροντος αναπτύσσοντας δεκάδες ειδικές μορφές τουρισμού για τουρισμό 12 μήνες τον χρόνο.

Σε ότι αφορά την κοινωνική μου δράση, ιδιαίτερη αγάπητρέφω για τον τοπικό αθλητισμό και  από το 2017 είμαι αιρετό μέλος του συμβουλίου της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Π.Ε. Ηλείας κι επικεφαλής των Μικτών ομάδων της Π.Ε. Ηλείας.Παράλληλα από το 2018 είμαι και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Χαβαρίου Δήμου Ήλιδας ενώ προσπαθώ πάντα στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου να στηρίζω έμπρακτα με χορηγίες αρκετές ομάδες της Ηλείας, καθώς γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τοπικός αθλητισμός στην περίοδο που διανύουμε..

Την επιθυμία μου για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση και τα κοινά, μάλλον, μου την «εμφύσησε» ο πατέρας μου, Σπύρος Παπαζαφειρόπουλος, που ολοκληρώνει φέτος την δεύτερη θητεία του ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαβαρίου.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Η ενασχόληση των νέων ανθρώπων με τα κοινά και η συμμετοχή τους στην πολιτική ζωή του τόπου μας είναι απόλυτα επιβεβλημένη και πρέπει να ενθαρρύνεται με κάθε τρόπο.

Θεωρώ την Ηλεία, τόπο ευλογημένο που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και αναγνωρίζω στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη και επικεφαλής της παράταξής μας, κ. Κατσιφάρα το αναπτυξιακό του όραμα για την Ηλεία και τα βήματα που έχουν γίνει στην κατεύθυνση αυτή.

Το πρόγραμμα της παράταξης μας «Δικαίωμα στη Πρόοδο» για την επόμενη μέρα είναι απόλυτα ρεαλιστικό, πλήρως κοστολογημενο και με εξασφαλισμενους οικονομικούς πόρους.

Αρχές με τις οποίες δεσμευομαι να πορευτώ εάν με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας είναι η διαφάνεια, η εντιμότητα και η σχέση αλήθειας με τους πολίτες!

Ζήτω την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Δείξτε εμπιστοσύνη στους νέους! Δώστε μας την δυνατότητα να έχουμε λόγο στο αύριο!