Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Παρουσιάστηκε χθες το ψηφοδέλτιο της Ηλείας – Στόχος για το ΚΙΝΑΛ η 2η θέση!

Ακούστε το άρθρο

Τη δεύτερη θέση στην Ηλεία έθεσε ως στόχο χθες το μεσημέρι ο γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στον νομό, Σάκης Γιατράς, κατά την παρουσίαση των επτά υποψήφιων βουλευτών που θα διεκδικήσουν την ψήφο των πολιτών στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Όπως τόνισε ο ίδιος, είναι πρόσωπα με αξιοσημείωτη κοινωνική και επαγγελματική παρουσία στον τομέα τους και συγκροτούν ένα ψηφοδέλτιο υψηλού επιπέδου, καθώς καλύπτουν όλο το κοινωνικό φάσμα.

«Είμαι υπερήφανος για τους επτά υποψήφιους βουλευτές μας στην Ηλεία. Είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάζω επτά συναδέλφους συνοδοιπότους στην πορεία προς τον λαό, που έχει καθιερώσει και έχει κατοχυρώσει η πρόεδρός μας Φώφη Γεννηματά. Έχουμε ήδη επισκεφθεί πολλές πόλεις της Ηλείας και θα συνεχίσουμε την περιοδεία μας. Το ψηφοδέλτιό μας αποτελείται από επτά διακεκριμένα άτομα της κοινωνίας, που στον τομέα τους έχουν διαπρέψει. Πιστεύω ότι η δεύτερη θέση στην Ηλεία είναι εφικτός στόχος και αυτό που περιμένουμε όλοι είναι το μεγαλύτερο ποσοστό πανελλαδικά του ΚΙΝΑΛ να είναι στην Ηλεία», δήλωσε ο κ. Γιατράς και στη συνέχεια παρουσίασε τους επτά υποψηφίους με συνοπτική αναφορά στα βιογραφικά τους.

Οι επτά υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ
στην Ηλεία είναι οι εξής:

Βεργοπούλου Εύη

Γιατρά Ζωή

Ζαφειροπούλου Δήμητρα

Κατρίνης Μιχάλης

Κότσιφας Διονύσης

Κουτσούκος Γιάννης

Χρόνης Αριστομένης

Όλη η επικαιρότητα