Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Πέντε νέες αξιόλογες υποψηφιότητες με τον Γιάννη Αργυρόπουλο

Ακούστε το άρθρο

Το πραγματικό μέλλον είναι εδώ

Mε πέντε νέες σημαντικές υποψηφιότητες μπαίνει στην τελική ευθεία της προεκλογικής περιόδου η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών «Όραμα Δημιουργίας». «Το πραγματικό μέλλον του δήμου είναι εδώ και όχι στις ευκαιριακές συνεργασίες διαφόρων παραγόντων» επισημαίνει ο Γιάννης Αργυρόπουλος, εμφανώς ικανοποιημένος από τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που πλαισιώνουν το συνδυασμό του Οι πέντε νέοι υποψήφιοι είναι:

Αγγελόπουλος Στέφανος (Υδραυλικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Ο Στέφανος Αγγελόπουλος γεννήθηκε το 1995 και ζει στο Γούμερο. Είναι ο μεγαλύτερος γιος της τρίτεκνης οικογένειας του Γιώργου Αγγελόπουλου. Το επάγγελμα του είναι υδραυλικός – ελεύθερος επαγγελματίας ενώ ασχολείται με τον αθλητισμό. «Αγαπώ και θέλω να προσφέρω στον τόπο μου που είναι αδικημένος και εγκαταλελειμμένος. Ως νέος άνθρωπος στρατεύτηκα με τον Γιάννη Αργυρόπουλο γιατί εκφράζει τη νέα γενιά και τις ανησυχίες  για το μέλλον μας», δήλωσε για την υποψηφιοτητα του

Ιωαννίδου – Γαλάνη Αικατερίνη (Ζαχαροπλάστης)

Η Αικατερίνη Ιωαννίδου – Γαλάνη είναι γεννημένη στην Καβάλα και τα τελευταία 15 χρόνια ζει μόνιμα στη Βροχίτσα. Είναι παντρεμένη με το Νίκο Γαλάνη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Το επαγγελμα της είναι ζαχαροπλάστης και εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο στον Πύργο. «Η πρόταση του Γιάννη Αργυρόπουλου να συμμετάσχω στο συνδυασμό του ήταν για μένα τιμητική. Μαζί θα δώσουμε έναν έντιμο αγώνα για να αλλάξουμε το δήμο μας και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες για το μέλλον των παιδιών μας»

Πλάγου Μαρία (Συμβασιούχος Δημοτική Υπάλληλος)

Η Μαρία Πλάγου ζει στον Πύργο, εργάζεται στα Λεχαινά και είναι μητέρα δυο παιδιών. Ενεργή πολίτης και ευαισθητοποιημένη σε θέματα ενημέρωσης και εκπαίδευσης  της κοινωνιας για τα αυτοανοσα νοσήματα. Επίσης είναι ενεργό μέλος στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων στο 6ο Δημοτικό. Βασική επιδίωξη της είναι ο Πύργος να γίνει μια πόλη περισσότερο φιλική προς τους πολίτες –και ιδιαίτερα τους ΑμεΑ- με επέκταση των κοινόχρηστων αδόμητων  χώρων και αύξηση του πράσινου εντός του οικιστικού ιστού, την μείωση των απορριμμάτων με διαχωρισμό στην πηγή, πολλαπλή ανακύκλωση, κομποστοποίηση, πράσινα σημεία, καλλιέργεια καθημερινής ευθύνης του πολίτη και πλήρη λειτουργία όλων των “συστημάτων” και τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς.

Τσαντίλης Μένης (Ελεύθερος Επαγγελματίας)

Ο Αριστομένης (Μένης) Τσαντίλης γεννήθηκε και κατοικεί στον Πύργο. Είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Λογιστικής, ενώ έχει εργαστεί πολλά χρόνια ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης καταστημάτων στον τομέα της εστίασης. «Ο Πύργος τα τελευταία χρόνια πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να βγουν νέες δυνάμεις στο προσκήνιο για να αναγεννηθεί η πόλη μας. Για αυτό και αποφάσισα να είμαι στην πρώτη γραμμή με τον Γιάννη Αργυρόπουλο», δήλωσε για την υποψηφιοτητα της.

Χρήστου – Ρασιώτη Ελένη

Η Ελένη Χρηστου είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Ρασιώτη από το Επιτάλιο κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Διατηρούσε για πολλά χρόνια κομμωτήριο σε κεντρικό σημείο του Πύργο, ενώ σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον Γιάννη Αργυρόπουλο γιατι θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου που θα δίνει ευκαιρίες στους επαγγελματίες και θα ανοίγει νέες θέσεις εργασίας

Όλη η επικαιρότητα