Πύργος: Μεγαλειώδης συγκέντρωση από τον Τάκη Αντωνακόπουλο

Μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έχει γνωρίσει ποτέ το Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ από τον υποψήφιο δήμαρχο Πύργου, Τάκη Αντωνακόπουλο.

Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα εκδηλώσεων, το διάδρομο έξω από το συνεδριακό, καθώς και τον εξωτερικό χώρο της Π.Ε. Ηλείας, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος κατά την είσοδό του είχε θερμό εναγκαλισμό με πολίτες που βρέθηκαν στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του, ενώ κατά την έναρξη της ομιλίας του θέλησε να ευχαριστήσει θερμά όσους αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρόν, τονίζοντας πως η επόμενη εκδήλωση θα έπρεπε «να γίνει σε γήπεδο για να χωρέσουν όλοι». «Ενωμένοι όλοι μαζί θα πάμε την πόλη μπροστά», ήταν αν μη τι άλλο το κεντρικό μήνυμα του κ. Αντωνακόπουλου. Εστίασε στους αγώνες που έχει δώσει για την Ηλεία και τα τελευταία χρόνια για το δήμο Πύργου από το μέτωπο της αντιπολίτευσης, ενώ ως επιδίωξή του έθεσε την ανάληψη των ηνίων αυτού του τόπου και τη βελτίωση και εξέλιξή του με απλές και οικονομικές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του.

Επιπλέον, εστίασε σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν καθημερινά τους πολίτες, με χαρακτηριστικά παραδείγματα το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα της πόλης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μέτρια επίπεδα, η εκμετάλλευση δημόσιων κτιρίων, η εκπαίδευση στην Ηλεία με ιδιαίτερη αναφορά και στην τριτοβάθμια που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο επίκεντρο με νέα τμήματα που επιχειρούν να έρθουν στην Ηλεία, καθώς και άλλα πολλά και σημαντικά ζητήματα. Σημαντική αναφορά έκανε όμως και στα «brand names» όπως τα χαρακτήρισε, Κατάκολο και Αρχαία Ολυμπία, για τα οποία υπάρχει συγκεκριμένο σχέδιο ανάδειξής τους ακόμα περισσότερο.

Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ. Αντωνακόπουλος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που συμμετέχουν στην παράταξή του και προέρχονται από διάφορα κοινωνικά στρώματα, για τους οποίους χαριτολογώντας θα μπορούσε να πούμε ότι «γεμίζουν αίθουσα».