Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία

Στ. Καννής: Οι γυναίκες δίνουν τη νίκη !

Ακούστε το άρθρο

Συγκινητική και ελπιδοφόρα ήταν η παρουσία των γυναικών στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Σάββατο 11 Μαΐου, στο καφέ CORTE στην κεντρική πλατεία του Πύργου, η παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής, με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Πλήθος γυναικών κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να γιορτάσουν μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο την ιδιαίτερη για αυτές ημέρα.

Ο Στάθης Καννής με ζεστά λόγια αναφέρθηκε στην πολύτιμη αλλά και αθόρυβη προσφορά της γυναίκας και στη ξεχωριστή αποστολή της μάνας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε ότι η μάνα δεν χρειάζεται γιορτή για να τη θυμηθούμε, αφού την  έχουμε όλοι μας κλεισμένη βαθιά στην καρδιά μας. Πρέπει όμως να της αφιερώσουμε τούτη τη μέρα και να την τιμήσουμε, αναγνωρίζοντας ότι στηρίζει τον σημαντικότερο θεσμό της ελληνικής κοινωνίας που είναι αδιαμφισβήτητα η οικογένεια.

O αγώνας της γυναίκας είναι δύσκολος, όμως δεν πρέπει να είναι μοναχικός. Γι’ αυτό αισθάνθηκε βαθιά την ανάγκη, ως υποψήφιος Δήμαρχος, να δεσμευτεί απέναντί τους, ότι, εφόσον οι πολίτες του Δήμου Πύργου τον επιλέξουν για το αξίωμα του Δημάρχου, η γυναίκα θα βρεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής του.

Ο κ. Καννής δεν περιορίστηκε να μιλήσει μόνο για υποστηρικτικές δομές και συμβουλευτικά προγράμματα, που πρέπει εξ αρχής να σχεδιαστούν και να ενισχυθούν. Ζήτησε από τις γυναίκες να γίνουν σύμμαχοί του, για να καλλιεργηθεί μια άλλη κουλτούρα για την καθαριότητα, την εκπαίδευση, την ποιότητα ζωής και τον πολιτισμό.

Η παράταξη «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» πιστεύει ότι η γυναίκα πρέπει να πάψει να είναι αντικείμενο πολιτικών και επιτέλους να γίνει διαμορφώτρια και πρωταγωνίστρια όχι μόνο της ζωής αλλά και της ίδιας πολιτικής.

Σε δήλωση που έκανε εκ μέρους της παράταξης, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μπουλούκου Τζωρτζίνα, δικηγόρος ανέφερε ότι η νέα δημοτική αρχή θα χρειαστεί όλες τις γυναίκες δίπλα της, αφού όλες είναι ιδιαίτερες και η καθεμία ξεχωριστή και όλες μαζί οι γυναίκες ΜΠΟΡΟΥΜΕ να κάνουμε το Δήμο Πύργου πιο ανθρώπινο.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Στάθης Καννής προσέφερε  με αγάπη και σεβασμό ένα λευκό τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες και αφού αναφέρθηκε σε όλες τις γυναίκες υποψήφιες συμβούλους του συνδυασμού του, έκλεισε την εκδήλωση, δίνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τις 26 Μαΐου.

Όλη η επικαιρότητα