Στο πλευρό του Γιάννη Λυμπέρη η Άντζελα (Αγγελική) Ράλλη

Αγαπητοί Φίλοι,

Πριν λίγο καιρό, γνωρίζοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τον τόπο καταγωγής μου, ο Γιάννης Λυμπέρης μου πρότεινε να συμμετάσχω στο συνδυασμό του, μια πρόταση που αποδέχτηκα με χαρά.

Στην επαγγελματική μου ζωή, είχα την τύχη να συνεργαστώ με ηγετικές προσωπικότητες, τεχνοκράτες, ανθρώπους που εμπνέουν ομάδες, προσανατολισμένους στο έργο και στο αποτέλεσμα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αναγνώρισα στον ηγέτη της παράταξης «Ήλιδα Νέα Εποχή».

Από την εργασιακή μου εμπειρία, είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά ποιος είναι ο χρόνος που χρειάζεται ένα έργο για να γίνει από ιδέα πράξη. Στα χρόνια της θητείας του Γ. Λυμπέρη, είδα την πόλη της καρδιάς μου να αλλάζει. Θαύμασα την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα με την οποία ενεργούσε, προκειμένου το όραμα να γίνει χειροπιαστό έργο, να το περπατάμε,

να το απολαμβάνουμε, να ψυχαγωγούμαστε σε αυτό, μικροί και μεγάλοι. Είδα να γίνονται, σύγχρονα δημόσια κτίρια, το Κολυμβητήριο, το Πολιτιστικό κέντρο στις Φυλακές με δημοτικό Θέατρο και Πινακοθήκη, η Νέα Πτέρυγα στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, αλλά και ανακατασκευή ιστορικών κτιρίων, που ο κάθε νοήμων δημότης τα βλέπει κάθε ημέρα και τα ζει.

Αν δε μεσολαβούσαν τα χρόνια της απραξίας 2014-2019 τώρα θα είχαμε νερό στις βρύσες των σπιτιών μας.

Είμαι βέβαιη ότι στις 27 Μαΐου 2019 ο Δήμαρχος των έργων, θα είναι έτοιμος να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το όραμα όλων μας, με θέληση και μεράκι.

ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!

#αναπτυξη _ξανά!

Η Άντζελα (Αγγελική) Ράλλη γεννήθηκε στην Αθήνα, κόρη του Γεωργίου και της Βασιλικής Ράλλη, το γένος Μητροπούλου. Έζησε από μικρή στον τόπο καταγωγής των γονέων της, την Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση της, στο Τ.Ε.Λ. Αμαλιάδας.

Σπούδασε «Ανάλυση και Προγραμματισμό Συστημάτων Πληροφορικής» και «Εμπορία, Διαφήμιση και Προώθηση Προϊόντων».

Το 2001 εισήχθη και φοίτησε στο University of La Verne της Αθήνας στο τμήμα Marketing.

Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως ανώτερο στέλεχος στην Βιομηχανία Δομικών, το εμπόριο και σε Κατασκευαστικές εταιρίες Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.

Τιμώντας τον τόπο καταγωγής της, επέλεξε να είναι Δημότης Αμαλιάδας.