Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Στο “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και η τραπεζικός Άκια Σταμάτη

Ακούστε το άρθρο

 «Έφτασε η στιγμή της πραγμάτωσης όσων η πόλη μας χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά»

«Όταν ο οραματιστής, ο άξιος, ο αγαπημένος φίλος και συνοδοιπόρος, Πέτρος Ψωμάς ανακοίνωσε τη δημιουργία του ανεξάρτητου συνδυασμού “σπιράλ”, απαλλαγμένου από μηχανισμούς, που ξεκινά από τον άνθρωπο και την  πίστη στις δυνατότητές του, δεν μπορούσα παρά να ενεργοποιηθώ, να συνταχθώ και να συνεργασθώ μαζί του και με την ομάδα των δημιουργικών ανθρώπων που έχει επιλέξει» αναφέρει η Παναγιώτα (Άκια) Σταμάτη, τραπεζικός υπάλληλος, η οποία θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά.

«Είναι η αυστηρή ασίγαστη ευθύνη που βαραίνει τους ώμους και η ακαταμάχητη μαγική δύναμη της αγάπης για την Πάτρα, τους ανθρώπους της, τον πολιτισμό και την ιστορία της, που επιτάσσουν τη συμμετοχή μου στο “σπιράλ”. Η ανάγκη για συνεργασία δεν αναβάλλεται άλλο, έφτασε η στιγμή της πραγμάτωσης όσων η πόλη μας χρειάζεται για να προχωρήσει μπροστά. Εάν όχι τώρα, τότε πότε;» τονίζει.

H Παναγιώτα (Άκια )Σταμάτη του Χαραλάμπους γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, μεγάλωσε στη Ναύπακτο και από το 1997 κατοικεί πλέον μόνιμα στην Πάτρα. Μια  τυχαία συνάντηση που εξελίχθηκε σε μεγάλη της αγάπη, ήταν καθοριστική για την απόφασή της να κατοικήσει μόνιμα στην Πάτρα, παρότι της δόθηκε πολλές φορές η ευκαιρία να αλλάξει τόπο διαμονής λόγω της εργασίας της. Το  Καρναβάλι και το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, της έδωσε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία της Πάτρας και κυρίως με τους τους ανθρώπους που φέρουν και δημιουργούν πολιτισμό στην πόλη. Από το 2004 δραστηριοποιήθηκε στο ΕΣΠ Ρεφενέ, όπου διετέλεσε μέλος του ΔΣ από το 2006 έως το 2011. Από το  1996 έως το 2013 έχει εργασθεί στις τράπεζες Εργασίας, EFG EUROBANK ERGASIAS και Τράπεζα Probank. Εργάζεται στην ΕΤΕ από το 2013 έως σήμερα.

Όλη η επικαιρότητα