Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη-Φαρμάκη ενόψει β΄ γύρου

Ακούστε το άρθρο

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι’ αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας».

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ο Πρόεδρος της ΝΔ κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε χθες με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, ενόψει του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχάρη τον κ. Φαρμάκη για την πρωτιά και εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του β’ γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη νίκη. Παράλληλα δε, τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί του για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές τις οποίες εξαναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας μετά την ήττα του κόμματός του.

Σημειώνεται, τέλος, ότι βάσει των μέχρι τώρα αποτελεσμάτων της περασμένης Κυριακής, πέντε Περιφερειάρχες που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία έχουν ήδη εκλεγεί με ποσοστά άνω του 50% από τον πρώτο γύρο, ενώ από τις επτά περιφέρειες στις οποίες θα διεξαχθεί επαναληπτικός γύρος, η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη το προβάδισμα στις έξι.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε επίσης με άλλους τρεις υποψήφιους Περιφερειάρχες υποστηριζόμενους από τη Νέα Δημοκρατία, τον κ. Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, την κ. Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό.

Όλη η επικαιρότητα