Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Τ. Αντωνακόπουλος: «Ενώσαμε την κοινωνία – Δώστε μας δύναμη να προχωρήσουμε»

Ακούστε το άρθρο

Με την ψήφο σας αναγνωρίσατε ότι χρειαζόμαστε ανθρώπους με καθαρό βλέμμα, χωρίς ομηρίες, να αντιπροσωπεύσουν αυθεντικά την φωνή σας, να εκφράσουν την αγωνία σας ,για  να παλέψουν χωρίς συμβιβασμούς για ένα καλύτερο δικό σας αύριο.

Δώσαμε έναν αγώνα έντιμο, χωρίς να μπούμε σε στείρες αντιπαραθέσεις, παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό, στοχευμένο και κυρίως υλοποιήσιμο πρόγραμμα.

Ως συμπολίτες το αναγνωρίσατε και το αποδεχτήκατε.

Πολλοί από εσάς επιλέξατε στον Α’ γύρο, με αξιολογικά κριτήρια το συνδυασμό μας και τα μέλη του ,που θα εκφράζουν τις θέσεις σας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Για όσους μας ψήφισαν, η δική τους ψήφος αποτελεί όχι μόνο δείγμα εμπιστοσύνης, αλλά εντολή και ευθύνη.

Σας θέλουμε και πάλι κοντά μας, να κάνουμε μαζί το τελικό βήμα.

Θέλω να  καλέσω όσους, για κάποιο λόγο, δεν μας ψήφισαν, να δώσετε προτεραιότητα σε αυτά που μας ενώνουν  και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν και να αναθεωρήσετε τη στάση σας εν όψει των αυριανών εκλογών. Ουσιαστικά τίποτα δεν μας χωρίζει από τους συμπολίτες που δεν μας ψήφισαν στον  πρώτο γύρο .

Στέλνουμε μήνυμα ενότητας, καθώς είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά χωρίς διακρίσεις, με ισοπολιτεία , με μέριμνα για όλους, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

Τώρα μπροστά μας βρίσκεται ο κοινός μας αγώνας για την ολοκλήρωση της προσπάθειάς μας.

Καλώ όλους τους μέχρι τώρα φίλους, προσδοκώ και ακόμα περισσότερο  νέους, να ολοκληρώσουμε τη νίκη.

Είμαστε εδώ για να ενώσουμε όλους τους δημότες και σε αυτό θα επιμείνω μέχρι τέλους.

Δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς μας από την αυριανή μεγάλη μάχη που θα κρίνει την ποιοτική αναβάθμιση του δήμου μας.  Είμαι βέβαιος ότι θα το πράξετε!

Αύριο θα είναι μια ημέρα νίκης για το Δήμο μας.

Θα είναι μια νίκη απέναντι στα προβλήματα, νίκη απέναντι στις προκλήσεις των καιρών, νίκη για όλους του δημότες. Έχουμε πρόγραμμα με δράσεις και έργα που μπορούν να υλοποιηθούν και να βάλουν επιτέλους τον Δήμο Πύργου σε αναπτυξιακή τροχιά. Θα αγκαλιάσουμε κάθε γωνιά του όμορφου αυτού τόπου και δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη καμία ευκαιρία για αξιοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ζητώ από όλους τους κατοίκους του Δήμου Πύργου να δουν με το χέρι στην καρδιά το συμφέρον της πόλης, πέρα από σκοπιμότητες και πολιτικές τοποθετήσεις.

Επιτέλους, ο Δήμος μας πρέπει να πάει μπροστά.

Ενώσαμε τον Πύργο

Όλοι μαζί μπορούμε

Ψηφίζουμε ΜΟΝΟ για τον Δήμο Πύργου

ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

ΣΚΕΨΟΥ-ΘΥΜΗΣΟΥ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ

Αντωνακόπουλος Τάκης

καρδιολόγος

Όλη η επικαιρότητα