Θοδωρής Βλαγκούλης: Όπως πάντα, και τώρα μαζί για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Μετά την γνωστοποίηση της λίστας των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία και τη μη συμμετοχή του ονόματός μου σε αυτή, κυκλοφόρησαν διάφορες ανυπόστατες φήμες, που μόνο θυμηδία θα μπορούσαν να προκαλέσουν.

Επειδή θεωρώ ανάξιους απαντήσεως αυτούς τους υποβολιμιαίους ψιθύρους, δηλώνω απλά ότι η καλύτερη διάψευσή τους είναι η μέχρι σήμερα δυναμική παρουσία μου στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Το σύνολο, σχεδόν, των Ηλείων αναγνωρίζει ότι για πολλές τετραετίες βρισκόμουν στην πρώτη γραμμή των αγώνων. Ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για την παράταξη. Ό,τι πάντα, τα κίνητρά μου ήταν ανιδιοτελή και είχαν ως μοναδικό στόχο την υλοποίηση των κοινών μας οραμάτων. Ότι υπήρξα όχι μόνο ο αγωνιστής, αλλά και ο πιστός μαχητής στην Ηλεία, δίπλα στο πλευρό των εκάστοτε αρχηγών του κόμματός μας.
Έτσι και τώρα, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά…

Δίπλα στο πλευρό του άξιου αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη θα δώσω τη μάχη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με το ίδιο πάθος, με την ίδια αγωνιστικότητα, με τον ίδιο παλμό και με όλα τα μέσα που διαθέτω. Ήδη τα τρία πολιτικά μου γραφεία σε Αθήνα, Πύργο και Αμαλιάδα θα είναι σε δράση καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, καλώντας όλους τους παλιούς μου φίλους και ψηφοφόρους να δώσουν δυναμικά το παρών για την Αυτοδυναμία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που η Ελλάδα χρειάζεται.
Στις 7 Ιουλίου, την ημέρα της κάλπης, δεν περισσεύει κανένας.

Θόδωρος Βλαγκούλης