Εκλογές Εκλογικά Νέα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Πολιτική

Την υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Μπάρκα στη Μεσσηνία με τη Νέα Πελοπόννησο ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της κας Ηλέκτρας Μπάρκα με το ψηφοδέλτιο της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Σε δήλωσή του ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε «με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Ηλέκτρας Μπάρκα με τη Νέα Πελοπόννησο στη Μεσσηνία. Με τη συμπόρευσή της αποδεικνύουμε την ικανότητά μας να ενσωματώνουμε εκπροσώπους της νέας γενιάς που αγωνιούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι και τολμούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες και ευθύνες για την επίλυσή τους. Της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Η κα Ηλέκτρα Μπάρκα από την πλευρά της δήλωσε «με ιδιαίτερη τιμή αποδέχθηκα την πρόσκληση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στη Μεσσηνία. Συμμερίζομαι τα προβλήματα και την αγωνία των νέων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με κυρίαρχο την ανεργία, και προτίθεμαι να προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου για την επίλυσή τους. Θεωρώ ότι η αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου και της Μεσσηνίας, όπως ο τουρισμός και η αγροτική οικονομία, μπορούν να δώσουν λύσεις και προοπτική στον τόπο και τους πολίτες».

Βιογραφικό

Η κα Ηλέκτρα Μπάρκα μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους Τριφυλίας και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Όλη η επικαιρότητα