Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Το “σπιράλ” και ο επικεφαλής του Πέτρος Ψωμάς στο ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος

Ακούστε το άρθρο

Ζητήματα που αφορούν σημαντικές υποδομές στην Πάτρα, όπως είναι  το τρένο, το φυσικό αέριο, το 5G, όπως και άλλα θέματα που αφορούν τη διαχείριση των απορριμμάτων και την ενίσχυση της ανακύκλωσης, τον αντισεισμικό σχεδιασμό και το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων Πέτρο Ψωμά με τον Πρόεδρο και μέλη της διοίκησης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Δυτικής Ελλάδος .

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς ζήτησε από τη διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, όπως άλλωστε έχει κάνει και με όλους τους επιστημονικούς φορείς της περιοχής, τη συνεργασία και τη συνδρομή τους σε επίπεδο τεχνογνωσίας και συμβουλών για θέματα της πόλης που άπτονται επιστημονικής προσέγγισης και τεκμηρίωσης, στοιχεία που όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος Δημήτρης Αϊβαλής εκλείπουν από την σχέση με την τρέχουσα Δημοτική Αρχή.

«Εμείς δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας πολιτικούς. Είμαστε πολίτες ο καθένας στον τομέα του έχει το μέρος της γνώσης που απαιτείται ώστε να συνεισφέρει στην επίλυση των προβλημάτων» τόνισε ο Πέτρος Ψωμάς και δεσμεύτηκε να υπάρχει τακτική και διαρκή επικοινωνία με το ΤΕΕ για τα ζητήματα που θα κληθεί να διαχειριστεί η νέα Δημοτική Αρχή.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν στο Τεχνικό Επιμελητήριο τα μέλη του συνδυασμού και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Εύα Αθανασοπούλου, Γιώργος Αποστολόπουλος, Θεόδωρος Κούβελας, Νίκος Μαντάς, Όλγα Παπανικολάου, Αθηνά Σουγλέρη και Σπύρος Σπυρόπουλος. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, Γιώργος Ρόδης και ο Γραμματέας, Γιώργος Σπαγκούρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

Περισσότερα νέα για το “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Όλη η επικαιρότητα