Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Υποψήφια με τη δημ. παράταξη του Χρ. Χριστοδουλόπουλου η Σωτηρούλα Κυριακοπούλου – Παναγοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της κας Σωτηρούλα Κυριακοπούλου – Παναγοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Κυριακοπούλου – Παναγοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Με μεγάλη μου τιμή και χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω και πάλι στο ψηφοδέλτιο νίκης της δημοτικής του παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Το έργο της δημοτικής αρχής είναι μεγάλο και ήδη φαίνεται στο σύνολο του δήμου μας. Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή έθεσαν στέρεες βάσεις για να δημιουργηθεί ένας σύγχρονος δήμος, βασισμένος σε αξίες και αρχές που έλειπαν κατά το παρελθόν.

Στο προσκλητήριο του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου δεν περισσεύει κανείς, διότι για τον δήμαρχό μας το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και το ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ έχει ουσία και ξεχωριστό νόημα!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΩΤΗΡΟΥΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Η Σωτηρούλα Κυριακοπούλου – Παναγοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυγή Πηνείας, όπου ολοκλήρωσε και την πρωτοβάθμια εκπαίδευσή της. Εν συνεχεία αποφοίτησε από το Λύκειο Σιμόπουλου.

Είναι παντρεμένη με τον Δημοτικό Υπάλληλο – Υπεύθυνο του Κολυμβητηρίου Αμαλιάδας Τάσο Παναγόπουλο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Παναγιώτη που έχει σπουδάσει μαθηματικός και την Κωνσταντίνα που είναι φοιτήτρια.

Όλη η επικαιρότητα