Εκλογές Εκλογικά Νέα

Υποψήφια με τη «Νέα Πορεία» η Κατερίνα Κολλιοπούλου – Οι νέοι άνθρωποι αλλάζουν τον τόπο τους μαζί με τον Γιάννη Λέντζα!

Ακούστε το άρθρο

Ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης είναι έτοιμος να ακολουθήσει Νέα Πορεία με νέους ανθρώπους στο πλευρό του αυριανού Δημάρχου Γιάννη Λέντζα. Η Κατερίνα Κολλιοπούλου, κόρη του επί σειρά ετών προέδρου της Τ.Κ. Μυρσίνης, θα ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και ανήκει και αυτή  στη νέα γενιά των παραγωγικών ανθρώπων που με τον αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Λέντζα θέλουν να βάλουν σε νέα αναπτυξιακή πορεία τον τόπο τους!

«Είμαι πολύ ευτυχής που νέοι και παραγωγικοί άνθρωποι, όπως η Κατερίνα Κολλιοπούλου, βγαίνουν στο προσκήνιο με όρεξη για προσφορά στον τόπο τους. Μαζί με ανθρώπους όπως την Κατερίνα μπορούμε να αλλάξουμε οριστικά σελίδα στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης με φρέσκιες ιδέες και κοινές αξίες. Την καλωσορίζω στον αγώνα μας!», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας.

Από την πλευρά της η κ. Κατερίνα Κολλιοπούλου, δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Γιάννη Λέντζα να συνδράμω στον αγώνα για τον Δήμο που όλοι ονειρευόμαστε και αξίζουμε. Πιστεύω στις ικανότητες, την εμπειρία και την αποφασιστικότητα του Γιάννη Λέντζα, ώστε ο τόπος μας να αλλάξει σελίδα και να ακολουθήσει Νέα Πορεία!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΥ (ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ)

Η Κατερίνα Κολλιοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992. Μεγάλωσε και έζησε μέχρι τα 18 της στη Μυρσίνη. Έπειτα πήγε για σπουδές στην Αθήνα, όπου σπούδασε Μηχανικός Υπολογιστικών Συστημάτων στο ΑΤΕΙ του Πειραιά. Πρακτική άσκηση πραγματοποίησε στην Attica Bank, στο τμήμα διεύθυνσης πληροφορικής όπου ασχολήθηκε κυρίως με τραπεζικά συστήματα. Τώρα εργάζεται σε εταιρεία πληροφορικής στην οποία είναι υπεύθυνη στο κομμάτι του IT. Όταν χρειαζόταν κάτι ο τόπος της γινόταν άμεσα διαθέσιμη. Θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Προερχόμενη από μια οικογένεια όπου ήταν ενεργή στα κοινά καθώς ο πατέρας της είναι ο Πέτρος Κολλιόπουλος πρώην πρόεδρος της κοινότητας Μυρσίνης για 12 χρόνια.

Όλη η επικαιρότητα