Αχαϊα Εκλογές Εκλογικά Νέα Πολιτική

Υποψήφιος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Π. Ψωμά ο εκπαιδευτικός Θεόδωρος Κούβελας

Ακούστε το άρθρο

«Οραματίζομαι μια πόλη που θα επενδύσει στον πολίτη»

«Το “σπιράλ” με εκφράζει απόλυτα ως κίνηση για την εκπροσώπηση στον Δήμο. Απαλλαγμένο από κομματικές αποχρώσεις είναι το σχήμα εκείνο που μπορεί να οδηγήσει την Πάτρα σε μια νέα εποχή, διαφάνειας, εμπιστοσύνης και σεβασμού στον πολίτη» τονίζει ο Θεόδωρος Κούβελας, εκπαιδευτικός Πληροφορικής, που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “σπιράλ” του Πέτρου Ψωμά και εξηγεί:

«Η συμμετοχή μου στις φετινές δημοτικές εκλογές αποφασίστηκε μετά από αρκετή σκέψη. Η πρότερη εμπειρία μου με τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 καθώς και η σχέση μου με τα κοινά έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Καθοριστική στιγμή ήταν η απόφαση του Πέτρου Ψωμά να δημιουργήσει συνδυασμό. Το ήθος και η προσωπικότητα του Πέτρου, καθώς και η δυναμική του χαρακτήρα του, μου έδωσαν την αφορμή που ζητούσα».

Για το όραμά του για την πόλη αναφέρει: «Οραματίζομαι μια πόλη που θα αφήσει πίσω μικρότητες και ασήμαντες διαφωνίες. Μια πόλη που θα επενδύσει στον πολίτη και θα δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον για όλους. Από την πλευρά μου θα προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία που έχω αποκτήσει για μια καλύτερη όψη της πόλης μας. Θεωρώ ότι είναι εφικτό να πάμε ακόμα πιο μακριά σε υλοποίηση υποδομών αλλά και δομών, από εκεί που βρισκόμαστε σήμερα».

Ο Θεόδωρος Κούβελας του Γεωργίου γεννήθηκε στην Πάτρα το 1976. Σπούδασε Μηχανικός Πληροφορικής στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στον ιδιωτικό αλλά και στον δημόσιο τομέα ως τεχνικός υπολογιστών και πληροφορικής. Από το 2002 εργάζεται ως μόνιμος καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έχει διατελέσει μέλος και πρόεδρος στην τοπική διοικούσα επιτροπή της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής. Τελευταία, παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη σχολή των Μηχανικών Πληροφορικής και Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Όλη η επικαιρότητα