Ηλεία Πολιτική

Έκοψε την πίτα της η ΔΗΜΤΟ ΝΔ Πύργου

Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα ευχάριστης και οικογενειακής ατμόσφαιρας πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜΤΟ) Πύργου της Νέας Δημοκρατίας  στα γραφεία της οργάνωσης (Μπιζανίου 1).

Η αίθουσα κατακλύστηκε από πλήθος μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας από τον Πύργο αλλά και από άλλες περιοχές της Ηλείας, ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της «Ομόνοιας», Λεωνίδας Παππάς, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Πύργου, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας για την παρουσία τους, μετέφερε τον χαιρετισμό του γραμματέα της ΠΕ της Νέας Δημοκρατίας, και τόνισε ότι η κοπή της πίτας είναι βαθιά συμβολική και ουσιαστική τελετουργία για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με τη χάραξη του ιερού συμβόλου του Σταυρού στην πρωτοχρονιάτικη πίτα, και αναφέρθηκε στην ιδέα του Ελληνισμού που πρέπει να κρατηθεί ζωντανή. Την πίτα ευλόγησε ο π.Βασίλειος Λαγκαδινός, ενώ ο τυχερός που βρήκε το φλουρί στο κομμάτι του, είναι ο Νικόλας Αθανασακόπουλος, φίλος της παράταξης από τον Πύργο.

Όλη η επικαιρότητα