Αθλητισμός Ηλεία

Έκοψε την πίτα της η ΠΑΚ Ηλείας – Μπηλιώνης: «Αναδιοργάνωση στον ηλειακό αθλητισμό» [ΦΩΤΟ]

Ακούστε το άρθρο

Η Πολιτιστική Αθλητική Κίνηση Ηλείας, ΠΑΚΗ, έκοψε χθες το πρωί την πίτα της, με τον επικεφαλής της Πέτρο Μπηλιώνη να δηλώνει στην ομιλία του, ότι βασικό μέλημα είναι η «Αναδιοργάνωση στον ηλειακό αθλητισμό».

Αυτή η αναδιοργάνωση του αθλητισμού θα έρθει μέσα από ποικίλες δράσεις, ενώ στα άμεσα σχέδια της κίνησης, είναι και η κάθοδος στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΗ.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν όλα τα μέλη της ΠΑΚΗ, ενώ παρόντες ήσαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, η πρώην Βουλευτής Ηλείας κα. Θεοδώρα – Διονυσία Αυγερινοπούλου, η αντιδήμαρχος Πύργου κα. Αντριάνα Αγγελακοπούλου, ο επίσης αντιδήμαρχος Πύργου κ. Παντελής Αθανασόπουλος, ο Περιφερειακός  Σύμβουλος (Υπεύθυνος Αθλητισμού Πολιτισμού) κ. Δημήτριος Κωσταριάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύργου κ.κ. Νίκος Λουμιώτης, Γιάννης Αργυρόπουλος, ο επικεφαλής της Μειζωνος αντιπολίτευσης Ζαχάρως κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού ταμείου Κατακόλου και Διευθυντής του ΔΟΒ κ. Λεωνίδας Βαρουξής, ο δασάρχης Πύργου κ. Παναγιώτης Λάττας και πολλοί ακόμη.

Όλη η επικαιρότητα