Αθλητισμός

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΑΟΛΑΠ – Χρονιά μεγάλων διοργανώσεων και επιτυχιών και το 2018

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη χρονιά, γεμάτη με αγωνιστικές επιτυχίες, ευχήθηκε να είναι το 2018 ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλης Αποστολόπουλος, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σωματείου.

Στην κοπή της πίτας, που ευλόγησε ο πάτερ Χαράλαμπος Αθανασόπουλος της Αγίας Κυριακής, παραβρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ και οι αθλητές της, ενώ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Πύργου κα. Ανδριάνα Αγγελακοπούλου και κ. Λάκης Αθανασόπουλος, ο πρ. δήμαρχος Ζαχάρως κ. Πανταζής Χρονόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Ηλίας κ. Κώστας Νικολούτσος, ο βοηθός Περιφερειάρχη κ. Δημήτρης Κωσταριάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος , ο δημοτικός σύμβουλος Πύργου κ. Γιάννης Αργυρόπουλος  κ.α.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ κ. Μιχάλης Αποστολόπουλος στάθηκε στις επιτυχίες του 2017 και κυρίως στην επιτυχή διοργάνωση του 38ου Ολυμπιακού ραλλυ και του 26ου ραλλυ Σπριντ Αμαλιάδας, και φυσικά στις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της ΑΟΛΑΠ στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Επίσης ανέφερε τις μεγάλες διοργανώσεις που έρχονται το 2018, όπως το 39ο Ολυμπιακό ραλλυ που θα γίνει στις 14-15 Απριλίου, αλλά και το 27ο ραλλυ Σπριντ Αμαλιάδας που θα γίνει στις 29-30 Σεπτεμβρίου.

Όλη η επικαιρότητα