Ηλεία

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος «ΗΛΙΣ» ΑμεΑ

Ακούστε το άρθρο

«Το 2020 να είναι η χρονιά δημιουργίας των Κ.Δ.Α.Π.ΜΕ.Α. &  Κ.Δ.Η.Φ.»

Τόνισαν όλοι στις ομιλίες τους

Μέσα σε ένα ζεστό κλίμα έκοψε χθες την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος «ΗΛΙΣ» ΑμεΑ, στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή.

Την πίτα του «ΗΛΙΣ» ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κύριος Αθανάσιος, που στην ομιλία του τόνισε ότι η Αρχιεπισκοπή Ηλείας θα είναι πάντα κοντά στα άτομα με αναπηρία, βοηθώντας τα με όποιο τρόπο μπορεί, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου κα. Αγαθή Ρηγοπούλου, ευχήθηκε το 2020 να είναι η χρονιά όπου θα έχουμε την δημιουργία του Κέντρου Δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ (Κ.Δ.Α.Π.ΜΕ.Α) καθώς και του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.), που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των παιδιών αΜΕα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι βουλευτές Ηλείας κ.κ. Διονύσης Καλαματανιός και Μιχάλης Κατρίνης, ο δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο β. Περιφερειάρχη στα θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας – Γ’ Αντιπρόεδρος Ε.Σ.Α.μεΑ κ. Αντώνιος Χαροκόπος, και ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας κ. Κώστας Διαμαντόπουλος.

Όλοι τους στάθηκαν στην ανάγκη να υλοποιηθούν όλα τα απαραίτητα έργα στην Ηλεία που θα συμβάλουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρία, και φυσικά να γίνουν πράξη το Κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης ΑΜΕΑ (Κ.Δ.Α.Π.ΜΕ.Α) καθώς και το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.).

*** Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε μια μικρή δεξίωση με εδέσματα από το Ι.Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη.

Όλη η επικαιρότητα