Ηλεία

«Εκπτωτική Νύχτα» επιτυχίας στην Αμαλιάδα!

Ακούστε το άρθρο

Έκανε το ‘θαύμα’ της η ‘Εκπτωτική Νύχτα’ το βράδυ του Σαββάτου στην Αμαλιάδα και η εικόνα που παρουσίαζε η πόλη με την κοσμοπλημμύρα στους κεντρικούς δρόμους, θύμιζε κάτι από… τουριστικό προορισμό!

ο εγχείρημα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας στέφθηκε από επιτυχία και απ’ ότι φαίνεται έγινε η αρχή για κάτι που θα γίνει θεσμός για την πόλη. Ο συνδυασμός της ‘Εκπτωτικής Νύχτας’ με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη, δημιούργησαν εορταστική ατμόσφαιρα.

Αν και τα καταστήματα άνοιξαν στις 6 το απόγευμα, το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο και η κίνηση στην αγορά ξεκίνησε πολύ νωρίτερα, με τις παράλληλες εκδηλώσεις να δίνουν άλλη νότα στην πόλη.

Εορταστική ατμόσφαιρα

Η κίνηση στα καταστήματα ήταν αυξημένη από την ώρα που άνοιξαν μέχρι και τα μεσάνυχτα που άρχισαν να κατεβάζουν ρολά. Βέβαια, το κατά πόσο η κίνηση αυτή αποτυπώθηκε και σε τζίρο, είναι κάτι που θα το δουν οι καταστηματάρχες στον απολογισμό που θα κάνουν σήμερα. Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό που τους ενθουσίασε όλους, και καταστηματάρχες και καταναλωτές, είναι ότι στην αγορά επικράτησε εορταστική ατμόσφαιρα, υπήρχε διάθεση και αισιοδοξία και φυσικά όσοι έκαναν τα ψώνια τους επωφελήθηκαν από τις μεγάλες εκπτώσεις.

Οι εκδηλώσεις

Παράλληλα με το άνοιγμα των καταστημάτων ξεκίνησαν και οι παράλληλες εκδηλώσεις. Το ‘πρόγραμμα’ άνοιξε ουσιαστικά η Ακαδημία μπάσκετ του Κοροίβου, δίνοντας τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ μικροί και μεγάλοι στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Τη σκυτάλη πήρε στην πλατεία Λαζαράκη το γυμναστήριο Life Time Fitness &Spa, που παρουσίασε παιδική Zumba και ακολούθησαν χορογραφίες από το γυμναστήριο ‘Αθλοκίνηση’

Παράλληλα, γύρω στις 7 το απόγευμα ξεκίνησε από την πλατεία Ανεμομύλου η Νυχτερινή Ποδαράτη, που διοργανώθηκε από το δήμο στο πλαίσιο των Καρναβαλικών εκδηλώσεων. Μικροί και μεγάλοι περπάτησαν στην οδό Αρχαίας Ήλιδος και εν συνεχεία στην οδό Καλαβρύτων και τερμάτισαν στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας, οπού πραγματοποιήθηκε ρεμπέτικη συναυλία από τον Σάκη Ζαφειρόπουλο και την ορχήστρα του.

Αν και λίγο μετά τις 9 το βράδυ ξεκίνησε να βρέχει στην πόλη, αυτό δεν εμπόδισε τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες να κάνουν τη βόλτα τους στην αγορά και η ‘Εκπτωτική Νύχτα’. Το μόνο που δεν πήγε καλά στη βραδιά, είναι ότι ματαιώθηκε η συναυλία  του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού στην πλατεία Λαζαράκη, αφού η βροχή δεν το επέτρεψε τελικά. Πάντως, όσοι τους είδαν στην πρόβα τους απόλαυσαν και ευχήθηκαν την επόμενη να είναι όλοι πιο τυχεροί!

Δείτε φωτογραφίες 

Η συμμετοχή του κρεοπωλείου του Κώστα Βυθούλκα στην βραδιά ήταν με μεζέδες για όλους τους περαστικούς, γι’ αυτό και στήθηκε η ψησταριά
Ορχήστρα με ρεμπέτικα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας
Το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα είδη σε έκπτωση ήταν μεγάλο
Οι κεντρικοί δρόμοι είχαν κλείσει και κυκλοφορούσαν μόνο πεζοί
Τα event ξεκίνησαν από την πλατεία Αγίου Αθανασίου με την Ακαδημία μπάσκετ του Κοροίβου
Οι καταναλωτές έκαναν την εξόρμησή τους στα καταστήματα της πόλης

Όλη η επικαιρότητα