Έκρηξη σε ταβέρνα στην Καλαμάτα: Τα πρόσωπα της τραγωδίας [PHOTOS-VIDEOS]

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η τοπική γνώμη της Καλαμάτας αλλά και ολόκληρη η χώρα την ασύλληπτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα και άφησε πίσω της τρεις νεκρές και δύο τραυματίες.

Λίγο μετά τις 21:00 σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, καθώς έγινε γνωστό ότι σημειώθηκε έκρηξη στη συμβολή των οδών Ηρώων και Σανταρόζα, παράλληλα στην παραλία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από φιάλη υγραερίου ή προπανίου που βρισκόταν στην κουζίνα του καταστήματος, πιθανότητα την ώρα που προσπαθούσαν να την αλλάξουν η σύζυγος του ιδιοκτήτη και οι δύο εργαζόμενες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρές είναι:

• Η σύζυγος του ιδιοκτήτη, 53 ετών
• Μία εργαζόμενη στην κουζίνα, 46 ετών και μητέρα τεσσάρων παιδιών
• Μία επίσης εργαζόμενη στην κουζίνα, 50 ετών.

Από τη φονική έκρηξη της φιάλης του υγραερίου τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ηλικίας 53 χρόνων και μία εργαζόμενη, ηλικίας 27 χρόνων.

 

 

Παρά τις προσπάθειές της, το κακό είχε γίνει. Όταν μπήκαν στην κουζίνα, διαπίστωσαν ότι τρεις γυναίκες βρίσκονταν εκεί χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν στα εγκαύματα που τους είχαν δημιουργηθεί.

 

kalm1
kalm2
kalm3
kalm4

 

CNN