Ηλεία

Εκστρατεία καθαρισμού αλά… γαλλικά στην παραλία Γλύφας

Ακούστε το άρθρο

Εκστρατεία καθαρισμού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στο Δήμο Πηνειού ενώ σε αυτή συμμετέχουν δυναμικά και εθελοντικά έξι Γάλλοι.

Συναντήσαμε το συνεργείο  στον όμορφο δρόμο που οδηγεί προς την πανέμορφη παραλία της Γλύφας. Οι εργάτες καθαριότητας του δήμου σε συνεργασία με τους εθελοντές Γάλλους και μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Αγία Μαρίνα », είχαν αναλάβει δράση.

Ο κ Γουλιαδίτης Νικόλαος γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλύφας «Αγία Μαρίνα» δήλωσε: «Σε συνεργασία με τον Δήμο συναντηθήκαμε με σκοπό να καθαρίσουμε τον δρόμο που οδηγεί από την Γλύφα στην πανέμορφη οργανωμένη παραλία μας. Καθαρίζουμε το οδόστρωμα και κλαδεύουμε τις πικροδάφνες  που υπάρχουν αριστερά και δεξιά. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Αλέξη Καστρινό και τον εντεταλμένο σύμβουλό του τον κ. Νίκο Μαφρέδα που ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε κάλεσμά μας. Στην σημερινή μας προσπάθεια έχουμε μια ομάδα Γάλλων εθελοντών που μας βοηθούν πολύ».

Ο εντεταλμένος σύμβουλος του δημάρχου κ. Νίκος Μαφρέδας, υπεύθυνος στην καθαριότητα και στην ανακύκλωση δήλωσε:«Ο δήμος δουλεύει γιατί τέτοια εντολή έχουμε πάρει από τον Αλέξη Καστρινό. Έχει ξεκινήσει καθαρισμός σε όλα τα χωριά και τις δημοτικές ενότητες. Σήμερα καθαρίζουμε την Γλύφα όπου οι τουρίστες μπορούν να βρούν τα πάντα όπως και στο Αρκούδι. Σε συνεργασία με την κυρία Λεϊλά Κλάδη που φέρνει προγράμματα του ΕΣΠΑ , σήμερα βρίσκονται κοντά μας έξι γάλλοι εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην καθαριότητα». Ο κ. Μαφρέδας κάλεσε τους δημότες Πηνειού να μην βγάζουν πλέον κλαδιά από τα οικόπεδά τους στους δρόμους αλλά αν το κάνουν να φροντίζουν για την άμεση απομάκρυνσή τους. Ακόμη απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες να στηρίξουν την ακόμη περισσότερο την ανακύκλωση

Όλη η επικαιρότητα