WEB tv Ελλάδα

Εκτέλεση Μακρή: Καρέ-καρέ η στιγμή του φονικού στη Βούλα

Ακούστε το άρθρο

Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η Καθημερινή – Ο εκτελεστής που φορά τζόκει, δίχρωμο σπορ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, πλησιάζει τον Μακρή από την πλευρά του συνοδηγού και να τον πυροβολεί

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ-καρέ τη δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή φέρνει στη δημοσιότητα η Καθημερινή.

Στο βίντεο φαίνεται ο εκτελεστής που φορά τζόκει, δίχρωμο σπορ μπουφάν, μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια, να πλησιάζει τον Μακρή από την πλευρά του συνοδηγού και να τον πυροβολεί.

Η δολοφονία του Μακρή έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης τη στιγμή που έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας.

Από το βίντεο και τις φωτογραφίες, όπως επισημαίνει η Καθημερινή, προκύπτει ότι ο δολόφονος χρησιμοποίησε σιγαστήρα για να μην γίνει άμεσα αντιληπτή η εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το φονικό διήρκησε μόλις 5 δευτερόλεπτα με τον Μακρή να προσπαθεί να διαφύγει από το δολοφόνο του ο οποίος τον ακολούθησε και τον πυροβόλησε ξανά από απόσταση σχεδόν μισού μέτρου.

makris-fot0-2a
makris-fot0-4a
makris-fot0-5
makris-fot0-3
makris-fot0-1a

VIA

Όλη η επικαιρότητα