Εκτός AΝΤ1 ο Γιάννης Λάτσιος

Ο Γιάννης Λάτσιος απο χθες το βράδυ ουσιαστικά αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 μετά από μια πολύωρη συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού κ. Θοδωρή Κυριακού.

Επίσημη ανακοίνωση για το φιλικό «διαζύγιο» αναμένεται να εκδοθεί σε λίγη ώρα από τον σταθμό του Αμαρουσίου, όμως όπως ψιθυριζόταν έντονα τις τελευταίες εβδομάδες, η παραίτηση Λάτσιου φάνταζε μονόδρομος.

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε επιστρέψει επισήμως στον ΑΝΤ1 στις αρχές Ιουνίου του 2017, ως Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing και Επικοινωνίας για τον ΑΝΤ1 TV. Στις αρμοδιότητές του περιλαμβάνονταν ο στρατηγικός σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η παραγωγή και η τοποθέτηση του τηλεοπτικού προγράμματος του σταθμού. Παράλληλα, στην ευθύνη του Γιάννη Λάτσιου υπάγονταν όλες οι υποστηρικτικές, παραγωγικές και επικοινωνιακές μονάδες του Οργανισμού, που συντελούν στη διαμόρφωση και προώθηση του τηλεοπτικού περιεχομένου του Ομίλου στην Ελλάδα.

Είναι γεγονός ότι το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ειδικά στο δεύτερο μισό της σεζόν, από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τώρα, τα ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη κινούνται σε ιστορικό χαμηλό. Η αλήθεια είναι πως οι φήμες για πρόωρο τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1 κυκλοφορούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό. Σε χθεσινοβραδινή του συνάντηση με τον Θοδωρή Κυριακού οι δύο πλευρές… έγραψαν τους τίτλους τέλους.