Ψυχαγωγία

Εκτός Survivor ο Νίκος Θωμάς, στον Άγιο Δομίνικο πάνε τέσσερις νέοι παίχτες

Ακούστε το άρθρο

Χάσαμε τον Cinemagugu, κερδίσαμε δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά ταλέντα. Ταλέντα τα οποία οι «κυνηγοί» θα περιμένουν στο αεροδρόμιο μόλις αποχωρήσουν από το Survivor προκειμένου να διεκδικήσουν τη μεταγραφή τους. Σαμαρινού και Δαλάκα. Και μπορεί το twitter να αναστέναξε κάνοντας λόγο για το λιμάνι και την Λεωφόρο αλλά η Μαρία Σαμαρινού, αυτό το κορίτσι μπαλαδόρος είναι «ΠΑΟΚ αφού» οπότε ο Ιβάν ο Σαββίδης θα πρέπει να ετοιμάζει πακέτο για να πάρει τον κορίτσαρο στον Δικέφαλο του Βορρά. Μαρία Βαζέχα Σαμαρινού,  Μαρία Μέσι… Και τι δεν γράφτηκε χθες στους τοίχους των κοινωνικών δικτύων…

Όσο για την Δαλάκα, τα λόγια είναι περιττά. Τα είπε όλα ο κόσμος «Και καλλιτεχνικό πατινάζ να τους βάλουν να κάνουν η Δαλάκα θα ξεκινήσει με το καλημέρα τα τριπλά τόλουπ», ενώ ο επικός λογαριασμός Νίκος Αλέφαντος σχολιάζοντας τις επιδόσεις της στο ποδόσφαιρο την περιέγραψε άψογα «Πλασέ σαν τον Δεληκάρη, τρίπλα σαν του Τσιαντάκη, ταχύτητα σαν του Καστίγιο. Μπουκαδόρισσα. Να τα λέμε αυτά». Οι άλλοι επέμεναν: «Δαλάκα βγάλε τη μάσκα να δούμε τον Ντάνο».

Τι γυναίκα! Οσο η Ξένια βγάζει ρούχα, όσο η Ντάρια παίζει με το «πίσω σύστημα», αφού πλέον σέρνεται πιο αργά κι από σαύρα στην άμμο, εκείνη με τα ξανθά μακριά μαλλιά της χείμαρρο, μπαίνει στον στίβο μάχης, πηδάει εμπόδια, κάνει μακροβούτια, σκαρφαλώνει, πετυχαίνει στόχους και χθες το βράδυ κατάφερε να δείξει ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί μπροστά της. Το κορίτσι είναι Champions League. Την ώρα που η Σεβίλλη και η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ έμεναν στο 0 – 0 η Δαλάκα και η Σαμαρινού έριχναν τα γκολάκια σαν βροχή κι έβαζαν φωτιά στους καναπέδες μας. Αυτά είναι κορίτσια!

Και κάπως έτσι οι Διάσημοι πήραν άλλον έναν αγώνα με 10 – 4 και κέρδισαν τοστάκι, γιαουρτάκι και γαλατάκι για να καρδαμώσουν ενώ τα κρεβάτια συνεπικουρούμενα από αιώρες θα παραμείνουν για μία ακόμη εβδομάδα στην παραλία τους.

Στην απέναντι πτέρυγα, αυτή των Μαχητών, το δράμα συνεχίζεται. Γκρίνια, γκρίνια, γκρίνια και ήττα. Ολοι εναντίον του Αγόρου ο οποίος ακόμη δεν έχει πάρει πρέφα τι παίζεται και πώς τον βλέπουν οι υπόλοιποι. Τα είπε όλα ο Χάρης. Αυτή η κρυφή και ήρεμη δύναμη, η οποία περιέγραψε απλά έναν τύπο που «λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα». Τους έχει όλους σήκω κάτσε, φωνάζει, κάνει τον νταή. Νομίζει ότι είναι ο Σταλόνε και στον αγώνα τους πρήζει και με τις αγριοφωνάρες του. Οι μισοί μιλούν για υποομάδα, άλλοι το καταρρίπτουν, όλοι γκρινιάζουν, κανείς δε είναι ευχαριστημένος και η ομάδα διαλύεται στα εξ ων συνετέθη

Φυσικά όλα αυτά στην παραλία, γιατί στον στίβο μάχης κάνει το καλό το παλικάρι γι αυτό και οι Διάσημοι απορούν που έχει στοχοποιηθεί και απορούν πως βγήκε υποψήφιος γα αποχώρηση, θεωρώντας πως μάλλον ο Ηλίας είναι σιγανοπαπαδιά…

Ο τραυματισμός του Θοδωρή σημάδεψε το αγώνισμα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το ποδόσφαιρο δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακό για όσους το παρακολουθούσαν και στοίχισε και στον Θοδωρή έναν σοβαρό τραυματισμό που ψιλοπάγωσε τα αίματα εντός κι εκτός.

Πρώτοι μπήκαν οι Γιάννης και Στέλιος εναντίον Θοδωρή και Χάρη και οι Διάσημοι έκαναν εύκολα το 1- 0. Ακολούθησαν οι Ροδάνθη και Ζωή με Δαλάκα και Ξένια όπου ο στρατηγός τις καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και τις προσπερνούσε σαν τον άνεμο βάζοντας δύο γκολάκια για πλάκα και κάνοντας το σκορ 2-0.

Δρυμωνάκος και Μουρούτσος αντιμετώπισαν τον Νίκο και τον Ηλία οι οποίοι εμφανίστηκαν δυνατοί στο γήπεδο και μείωσαν το σκορ σε 2- 1.

«Και τώρα είναι η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα» καθώς μπήκε η Μαρία η Σαμαρινού με την Ολγα και έσβησαν απλά από τον χάρτη την Μελίνα και τη Βιργινία  οι οποίες έφαγαν τα γκολάκια για επιδόρπιο.

Ο Ηλίας και ο Νίκος είναι οι μόνοι που ξεπλένουν την ντροπή των Μαχητών και νικούν για δεύτερη φορά βάζοντας δύο γκολ στους Στέλιο και Γιάννη. Το σκορ γίνεται 3 -2 και οι Διάσημοι προηγούνται.

Η διαφορά μεγαλώνει όταν η Δαλάκα με την Ξένια θα φανούν πανίσχυρες απέναντι στην Μελίνα και την Βιργινία και ο αγώνας θυμίζει Ατρόμητο – Μπαρτσελόνα.

Θα μειώσουν στη συνέχεια για τους Μαχητές ο Θοδωρής με τον Χάρη που θα νικήσουν τον Μιχάλη και τον Δρυμωνάκο ο οποίος νόμιζε ότι παίζει πόλο κι έπιανε συνέχεια την μπάλα με τα χέρια.

Τα λόγια είναι περιττά στη συνέχεια αφού η Μαρία μόνη της με διακοσμητική την Φαρμάκη κατατρόπωσε το δίδυμο Ζωή – Ροδάνθη το οποίο κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο «Αμπαλες». Το σκορ γίνεται 5 – 3.

Ο επόμενος αγώνας μεταξύ των ζευγαριών Μιχάλης Στέλιος και Νίκος Θοδωρής είναι μοιραίος καθώς ο Θοδωρής χτυπάει στο πόδι και σφαδάζει από τους πόνους. Το παιχνίδι σταματά, οι παίκτες και των δύο ομάδων παγώνουν μπροστά στο σκληρό θέαμα και το μοντέλο των Μαχητών θα μεταφερθεί με φορείο στο νοσοκομείο. Τον αντικαθιστά ο Χάρης και το σκορ γίνεται 6 – 3.

Η Δαλάκα θα πάρει το επόμενο παρέα με την Ολγα απέναντι στην Μελίνα και την Ντάρια η οποία δεν προσφέρει γκολ αλλά θέαμα καθώς θα βγάλει το σορτσάκι όπως διδάσκεται στην «Μεγάλη της Ξένιας σχολή». 7 – 3 και τα τοστάκια έρχονται.

Ο Ηλίας με δύο γκολ και τον Κώστα παρτενέρ μειώνει το σκορ απέναντι στους Τσίλη – Δρυμωνάκο.

Η Μαρία συνεχίζει να πυροβολεί με το δεξί και με την Ξένια συμπαίκτρια μαθαίνουν μπαλίτσα στη Ζωή και την Βιργινία οι οποίες ακόμη ψάχνουν το τέρμα… 8 – 4 το σκορ για τους Διάσημους.

Χάρης και Νίκος εναντίον Τσίλη – Δρυμωνάκου η επόμενη τετράδα και ο Δρυμωνάκος έχοντας συνειδητοποιήσει ότι δεν παίζει σε πισίνα αλλά σε γηπεδάκι 4Χ4 βάζει δύο γκολάκια και το 9 – 4 είναι γεγονός.

Τον αγώνα θα καθαρίσει θριαμβευτικά η Μαρία φυσικά η οποία με την Ξένια θα κατατροπώσουν τη Ντάρια και την Μελίνα και θα κάνουν το τελικό 10 – 4.

Η νίκη πηγαίνει στους Διάσημους οι οποίοι θα φάνε το λουκούλειο γεύμα. Στα πλάνα που ακολούθησαν η Ελένη η Χατζίδου διακρίνεται να βουτάει το τοστάκι με πλονζόν. Αφού δεν το έκανε στο γήπεδο το έκανε στην εξέδρα. Η Κωνσταντίνα μουγκρίζει από χαρά πάνω από το γιαούρτι την ώρα που ο Νάσος από την χαρά του που έφαγε υδατάνθρακα και πρωτεΐνη αλλάζει το ρεπερτόριο και αντί για προσευχή ρίχνει έναν διαλογισμό για να έρθει στα ίσα του.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Νίκου Θωμά κάτι που μάλλον δεν εξέπληξε αφού και ο ίδιος παραδέχτηκε πως η αγωνιστική του επίδοση ήταν για κλάματα και δικαιολογημένα επελέγη από τον Χάρη και από το κοινό.

Ο Τανιμανίδης τους φύλαγε και μία έκπληξη για το τέλος. Τους ενημέρωσε πως οσονούπω έρχονται τέσσερις νέοι παίκτες, δύο σε κάθε ομάδα. Αυτό θα αλλάξει τις ισορροπίες και θα δώσει χαρά στους τηλεθεατές, βεβαίως βεβαίως. Δεδομένου μάλιστα ότι από βδομάδα θα προβάλλεται και Πέμπτη το Survivor χρειάζεται υλικό για να κρατηθεί. Μέχρι την Κυριακή όπου θα δούμε τα επόμενα, τηλεθεατάρες, υπομονή.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα