Πολιτική

ΑΝ.ΕΛ: Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ηλείας, Γερμανό πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΟΕΠΕ Ηλείας, Τάκης Τσιλιμίγκρας στις κτηριακές εγκαταστάσεις της Μητρόπολης Ηλείας στον Πύργο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη ενώ σκοπό είχε να συζητηθούν θέματα που αφορούν τους πολίτες του Νομού.

Ο κ. Τσιλιμίγκρας ενημέρωσε τον Σεβ. Μητροπολίτη, για τα προβλήματα στέγασης και σίτισης απόρων συμπολιτών μας καθώς επίσης για χώρο διαμονής τους προκειμένου εκλείψει το φαινόμενο της επαιτείας των ανηλίκων στην πλατεία και τους δρόμους του Πύργου και μάλιστα σε τουριστική περίοδο που είναι τόσο σημαντική για τους πολίτες του Νομού.

Επίσης η συζήτηση στάθηκε στην αναβάθμιση των ιδρυμάτων και ιδιαίτερα της μαθητικής Εστίας Φιλοθέης και παράλληλα συμφωνήθηκε η σίτιση να γίνεται παρουσία των άμεσα ενδιαφερομένων δικαιούχων προκειμένου να αποφεύγονται περιπτώσεις εκμετάλλευσης των απόρων ανηλίκων και όχι μόνο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ευχάριστο κλίμα φιλοξενίας και αλληλοκατανόησης σχετικά με την αναφορά των προβλημάτων με τον κ. Τσιλιμίγκρα να ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Ηλείας, για την προσφορά του αλλά και για την προσφορά της Εκκλησίας στα δύσκολα χρόνια που έχει περάσει ο Ελληνικός λαός στο βάθος της ιστορίας καθώς και τις δύσκολες εποχές του σήμερα. Δήλωσε επίσης την συμπαράσταση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων απέναντι στην εκκλησία καθώς, όπως τόνισε, είναι παράκληση του Προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένου.

Όλη η επικαιρότητα